ليلا آيانی صفت :
مواد لازم برای 8 نفر
شكر.................. 2 قاشق سوپخوري
پرك بادام................... 25 گرم
برگهي زردآلو ................ 400 گرم
كره.................... 225 گرم
شكر ريز................. 225 گرم
تخممرغ............... 4 عدد
آرد.............. 200 گرم
بيكينگپودر.................1 قاشق چايخوري
اسانس بادام................ يكدوم قاشق چايخوري
زردآلوي خشك خرد كرده................. 50 گرم
عسل.......... 3 قاشق سوپخوري
پرك بادام برشته.................4 قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کیک تولد چوکوتورتا
روشتهیه
فر را با دماي 180 درجهي سانتيگراد گرم كنيد و قالبي را به قطر 20 سانتيمتر چرب نمائيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. شكر و پرك بادام را روي كاغذ بپاشيد و زردآلو را رويش بچينيد و كنار بگذاريد. آنگاه كره و شكرريز را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود و تخممرغها را يكي يكي بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا آرد، بيكينگپودر، اسانس بادام و زردآلوي خشك را درون مايه بريزيد و خوب مخلوط كنيد. اكنون مايهي فراهم كرده را در قالب، روي زردآلوها بريزيد و صاف كنيد. اينك قالب را در فر بگذاريد و به مدت تقريبي 1 ساعت كيك را بپزيد. همينكه كيك خنك شد، آن را روي پنجرهي سيمي برگردانيد و با دقت كاغذ را از آن جدا كنيد. سپس عسل را گرم كنيد و روي كيك بماليد و پرك بادام برشته را رويش بپاشيد.