Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:59

8
مرداد
كيك زرد‌آلو و بادام

كيك زرد‌آلو و بادام

فر را با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد گرم كنيد و قالبي را به قطر 20 سانتيمتر چرب نمائيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. شكر و پرك بادام را روي كاغذ بپاشيد و زرد‌آلو را رويش بچينيد و كنار بگذاريد. آن‌گاه كره و شكر‌ريز را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود

ليلا آيانی صفت :

 

مواد لازم برای 8 نفر

شكر.................. 2 قاشق سوپخوري

پرك بادام................... 25 گرم

برگه‌ي زردآلو ................ 400 گرم

كره.................... 225 گرم

شكر ريز.................  225 گرم

تخم‌مرغ...............  4 عدد

آرد.............. 200 گرم

بيكينگ‌پودر.................1 قاشق چايخوري

اسانس بادام................ يك‌دوم قاشق چايخوري

زردآلوي خشك خرد كرده................. 50 گرم

عسل..........  3 قاشق سوپخوري

پرك بادام برشته.................4 قاشق سوپخوري

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کیک تولد چوکوتورتا

 

روش‌تهیه

فر را با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد گرم كنيد و قالبي را به قطر 20 سانتيمتر چرب نمائيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. شكر و پرك بادام را روي كاغذ بپاشيد و زرد‌آلو را رويش بچينيد و كنار بگذاريد. آن‌گاه كره و شكر‌ريز را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود و تخم‌مرغ‌ها را يكي يكي بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا آرد، بيكينگ‌پودر، اسانس بادام و زرد‌آلوي خشك را درون مايه بريزيد و خوب مخلوط كنيد. اكنون مايه‌ي فراهم كرده را در قالب، روي زرد‌آلوها بريزيد و صاف كنيد. اينك قالب را در فر بگذاريد و به مدت تقريبي 1 ساعت كيك را بپزيد. همينكه كيك خنك شد، آن را روي پنجره‌ي سيمي برگردانيد و با دقت كاغذ را از آن جدا كنيد. سپس عسل را گرم كنيد و روي كيك بماليد و پرك بادام برشته را رويش بپاشيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کیک، آموزش شیرینی پزی، طرز تهیه کیک تعداد بازديد: 272 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز