Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:26

27
تیر
طرز تهیه کیک تولد چوکوتورتا

طرز تهیه کیک تولد چوکوتورتا

در مطلب زیر طرز تهیه کیک تولد چوکوتورتا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش آشپزی ها ، امروز قصد داریم طرز تهیه طرز تهیه کیک تولد چوکوتورتا را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۴۲۵ گرم ...........کارامل

۴۵۲ گرم ...............پنیر خامه‌ای ترم شده

۲ فنجان قهوه یا اسپرسو دم کرده

کوکی شکلاتی............. به مقدار لازم

 

بیشتربخوانید:

کیک کاکائویی با روکش مخملی + طرز تهیه

 

دستور پخت:

گام اول: در یک کاسه، پنیر خامه‌ای ترم شده و کارامل را با هم مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. باید رنگ کارامل کم رنگ باشد. تا زمانی که به کارامل مورد نظر خود تبدیل شود بچشید.

گام دوم: قهوه خود را دم کرده و در یک ظرف کم عمق بریزید. هر کوکی را یکی یکی در قهوه فرو کنید و سپس آن‌ها را در یک ظرف پخت مختلف بچسبانید تا کف آن کاملاً پوشانده شود.

گام سوم: هنگامی که یک لایه کوکی کامل شد، یک قاشق از مخلوط پنیر خامه‌ای و کارامل را برداشته و آن را به طور مساوی روی کوکی‌ها پخش کنید. سپس یک لایه‌ی دیگر از کوکی‌هایی که در قهوه خیس شده اند را روی آن‌ها قرار دهید.

گام چهارم: لایه بندی را ادامه دهید تا به بالای ظرف خود برسید و فضای کافی برای مخلوط پنیر خامه‌ای و کارامل دارد. سپس روی کیک را با پودر کاکائو پر کنید. چهار ساعت یا تا زمانی که آماده سرو شود در یخچال قرار دهید.

برچسب ها: کیک، کیک تولد، تزیین کیک تعداد بازديد: 320 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز