Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:45

5
مرداد
پاولوا

پاولوا

منشا این دسر خوشمزه از استرالیا است. این کیک را به همراه میوه‌های ترش مصرف کنید تا شیرینی کرم‌ مرنگ را تعدیل کنند.

مواد لازم برای 6 نفر

تخم‌مرغ..................... 3 عدد

نمک.............. به میزان لازم

شیر دانه ریز ...............175 میلی‌لیتر

خامه پر چرب و زده شده.............. 300 گرم

میوه تازه  طبق سلیقه (تمشک، توت فرنگی، هلو، پشن فروت، انگور فرنگی و...)

 بیشتربخوانید:

کیک زبرا + طرز تهیه

 

 

جدول ارزش غذایی

کالری  354

کربوهیدرات 34 گرم

چربی 24 گرم

پروتئین  3 گرم

قند 34 گرم

چربی اشباع شده 15 گرم

سطح آشپزی با دقت

آماده سازی 25 دقیقه

پخت 75 دقیقه

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کاپ کیک وگان شکلاتی

 

 

روش‌تهیه

سینی فر را کمی چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیندازید. سفیده تخم‌مرغی مرغ‌ها و کمی نمک را در کاسه‌ای بزرگ بزنید تا پف کرده و فرم بگیرد. شکر را کم کم افزوده و پس از هر بار اضافه کردن خوب بزنید. این مرحله را آنقدر ادامه دهید تا تمام شکر حل شود. سه‌چهارم مخلوط را با قاشق داخل سینی بریزید و به شکل دایره‌ای به قطر 20 سانتیمتر شکل دهید. یک قاشق پر از باقیمانده مرنگ آماده شده را دورتادور لبه‌ دایره‌‌ای که درست کرده‌اید، بریزید تا یک دیواره کوتاه ایجاد شود و شکل یک لانه کوچک به خود بگیرد. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 140 درجه سانتیگراد یا 275 درجه فارنهایت و یا عدد 1 فرهای گازی به مدت یک ساعت و ربع بپزید. فر را خاموش کرده، اما اجازه دهید کیک داخل فر بماند تا کاملا خنک شود. برای سرو، پاولوا را روی ظرف مخصوص پذیرایی قرار دهید. روی آن خامه زده شده ریخته، سپس میوه‌های تازه را روی خامه بچینید. پاولوا را خیلی زود تزئین نکنید زیرا در اینصورت رطوبت میوه را به خود می‌کشد و نرم می‌شود.

نکته: اگر نگران این هستید که مرنگ کاملا شکل دایره به خود بگیرد می‌توانید پشت کاغذ روغنی با مداد یک دایره بکشید، سپس مرنگ را با قاشق مطابق خط دایره، روی کاغذ بریزید.

 

توصیه سرآشپز

اگر نگران این هستید که مرنگ کاملا شکل دایره به خود بگیرد می‌توانید پشت کاغذ روغنی با مداد یک دایره بکشید، سپس مرنگ را با قاشق مطابق خط دایره، روی کاغذ بریزید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کیک، آموزش شیرینی پزی تعداد بازديد: 282 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز