Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:32

4
تیر
برانیز موز

برانیز موز

فر را با دمای ١٨٠ درجة سانتیگراد گرم كنید و قالب را به ضلع 23 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه پورة موز را در كاسة مناسبی بریزید و شكر و كره را به آن افزوده و مخلوط سازید (با همزن دستی).

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لازم

موز پوره كرده.................  ٢ عدد

شكر.................. ١٥٠ گرم

كرة آبكرده................... ١١٥ گرم

اسانس وانیل................... ١ قاشق چایخوری

آرد................ ٩٥ گرم

پودر كاكائو .................٤٠ گرم

نمك..................  ١ پینچ

كرة بادام زمینی.............  ١٢٠ گرم

 بیشتربخوانید:

موس کیک برانیز و لیمو

 

روش تهيه

فر را با دمای ١٨٠ درجة سانتیگراد گرم كنید و قالب را به ضلع 23 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه پورة موز را در كاسة مناسبی بریزید و شكر و كره را به آن افزوده و مخلوط سازید (با همزن دستی). سپس وانیل، آرد، پودر كاكائو و نمك را به آن بیفزائید و هم بزنید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود. حالا مایة فراهم کرده را در قالب بریزید و هر بار به اندازة ١ قاشق سوپخوری از كرة بادام‌زمینی را با فاصله از هم، روی مایة برانیز بگذارید. اکنون برانیز را به مدت تقریبی ٢٥-٣٠ دقیقه در فر بپزید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیز کیک انبه با بیسکوییت پتی‌بور

لوف کیک ماربل دارچینی + طرز تهیه

 

 

برچسب ها: کیک موزی تعداد بازديد: 153 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز