تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
موز پوره كرده................. ٢ عدد
شكر.................. ١٥٠ گرم
كرة آبكرده................... ١١٥ گرم
اسانس وانیل................... ١ قاشق چایخوری
آرد................ ٩٥ گرم
پودر كاكائو .................٤٠ گرم
نمك.................. ١ پینچ
كرة بادام زمینی............. ١٢٠ گرم
بیشتربخوانید:
موس کیک برانیز و لیمو
روش تهيه
فر را با دمای ١٨٠ درجة سانتیگراد گرم كنید و قالب را به ضلع 23 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه پورة موز را در كاسة مناسبی بریزید و شكر و كره را به آن افزوده و مخلوط سازید (با همزن دستی). سپس وانیل، آرد، پودر كاكائو و نمك را به آن بیفزائید و هم بزنید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود. حالا مایة فراهم کرده را در قالب بریزید و هر بار به اندازة ١ قاشق سوپخوری از كرة بادامزمینی را با فاصله از هم، روی مایة برانیز بگذارید. اکنون برانیز را به مدت تقریبی ٢٥-٣٠ دقیقه در فر بپزید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیز کیک انبه با بیسکوییت پتیبور
لوف کیک ماربل دارچینی + طرز تهیه