مواد لـازم
خامه.................... 125 ميليليتر (يكدوم پيمانه)
شكر............. 80 گرم
وانيلين............... يكچهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ.................. 2 عدد
آرد.............. 150 گرم
بيكينگپودر............. 1 قاشق چايخوري
مواد لازم رويه:
كره ................90 گرم
شكر................. 60 گرم
خامه ..............60 ميليليتر
آرد.............. 1 قاشق سوپخوري
پرك بادام............. 1 پيمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شکلات و بادام زمینی
روشتهیه
سيني شيرينيپزي 25×30 سانتيمتري را چرب كنيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. آنگاه خامه، شكر، وانيلين و تخم مرغها را در كاسهي مناسبي بريزيد و با مفتول دستي بزنيد تا مخلوط شوند. سپس آرد و بيكينگپودر را به آن بيفزائيد و مخلوط سازيد. حالا مايهي به دست آمده را در سيني بريزيد و به مدت تقريبي 15 دقيقه در فر (تاون) گرمشده با دماي 180 درجهي سانتيگراد، بپزيد. اكنون مواد رويه را روي اين لايه بريزيد و 15 دقيقهي ديگر شيريني را بپزيد تا طلائيرنگ شود. اينك صبر كنيد شيريني در قالب خنك شود. بعد آن را به اندازهي دلخواه ببريد و براي پذيرائي، در ظرف زيبائي بچينيد.
روش تهيهي رويه: كره را در ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق آب كنيد. آنگاه شكر، خامه و آرد را بيفزائيد و پيوسته هم بزنيد تا مايه غليظ شود. سپس آن را از روي حرارت برداريد و بادام را بيفزائيد و مخلوط كنيد.
بیشتر بخوانید:
کیک شکلاتی را بدون آرد درست کنید! + دستور تهیه
نكتهی خواندنی
بادام حاوي منيزيم، پتاسيم و سديم است كه باعث كاهش كلسترول LDL خون و بهبود خونرساني و غذارساني به سلولهاي عروق سرخرگي و سياهرگي قلب ميشود و 45 درصد خطر ابتلاء به بيماريهاي قلبي و عروقي را كاهش ميدهد.