اسلایس شکلات و بادام زمینی
مواد لازم :
بیسكوئیت شكلاتی پودر شده .......................................... ۲۵۰ گرم
كرهی ذوب شده .............................................................. ۷۰ گرم
كره ..............................................................................۵۰ گرم
شكر قهوهای ................................................................ ۴۵ گرم
شیرعسلی ............................................................... ۸۰ گرم
تخممرغ كامل .............................................................. ۲ عدد
كرهی بادامزمینی ...................................................... ۲۵۰ گرم
شكلات ذوبشده .....................................................۱۵۰ گرم
پودر كاكائو برای تزئین ................................................. ۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجهی سانتیگراد یا ۳۵۰ درجهی فارنهایت یا شمارهی ۴ روشن كنید. كف و دیوارهی قالبی را به ابعاد ۲۰ف۳۰ سانتیمتر با كاغذ روغنی بپوشانید، به شكلی كه كاغذ ۵ سانتیمتر از دیوارهی قالب بلندتر باشد. بیسكویت را آسیاب كنید و كرهی ذوب شده و سرد (۷۰ گرم) را به آن بیفزائید و كف قالب پرس كنید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال نگه دارید. كره (۵۰ گرم) و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. بعد شیرعسلی، تخممرغها و كرهی بادامزمینی را اضافه و مخلوط نمائید. اكنون این مایه را در قالب روی بیسكویت بریزید و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلائی شود. بعد از فر بیرون آورید و بگذارید سرد شود. شكلات سیاه را به روش بنماری ذوب كنید و روی مواد قبلی بریزید و بگذارید كاملا شكلات ببندد. بعد با چاقوی تیز و داغ، آن را برش دهید و رویشان پودر كاكائو بپاشید و در ظرف بچینید. در صورت تمایل، میتوان به جای پودر كاكائو، ۶۰ گرم شكلات سفید به روش بنماری ذوب كنید و روی شیرینیها را به دلخواه تزئین نمائید.