Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 21:31

11
اسفند
اسلایس شکلات و بادام زمینی

اسلایس شکلات و بادام زمینی

طرز تهیه اسلایس شکلات و بادام زمینی

اسلایس شکلات و بادام زمینی

 

 

مواد لازم :

 

بیسكوئیت شكلاتی پودر شده .......................................... ۲۵۰ گرم

كره‌ی ذوب شده .............................................................. ۷۰ گرم

كره ..............................................................................۵۰ گرم

شكر قهوه‌ای ................................................................ ۴۵ گرم

شیرعسلی ............................................................... ۸۰ گرم

تخم‌مرغ كامل .............................................................. ۲ عدد

كره‌ی بادام‌زمینی ...................................................... ۲۵۰ گرم

شكلات ذوب‌شده  .....................................................۱۵۰ گرم

پودر كاكائو برای تزئین ................................................. ۲ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت یا شماره‌ی ۴ روشن كنید. كف و دیواره‌ی قالبی را به ابعاد ۲۰ف۳۰ سانتیمتر با كاغذ روغنی بپوشانید، به شكلی كه كاغذ ۵ سانتیمتر از دیواره‌ی قالب بلندتر باشد. بیسكویت را آسیاب كنید و كره‌ی ذوب شده و سرد (۷۰ گرم) را به آن بیفزائید و كف قالب پرس كنید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال نگه دارید. كره (۵۰ گرم) و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. بعد شیرعسلی، تخم‌مرغ‌ها و كره‌ی بادام‌زمینی را اضافه و مخلوط نمائید. اكنون این مایه را در قالب روی بیسكویت بریزید و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلائی شود. بعد از فر بیرون آورید و بگذارید سرد شود. شكلات سیاه را به روش بن‌ماری ذوب كنید و روی مواد قبلی بریزید و بگذارید كاملا شكلات ببندد. بعد با چاقوی تیز و داغ، آن را برش دهید و رویشان پودر كاكائو بپاشید و در ظرف بچینید. در صورت تمایل، می‌توان به جای پودر كاكائو، ۶۰ گرم شكلات سفید به روش بن‌ماری ذوب كنید و روی شیرینی‌ها را به دلخواه تزئین نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، اسلایس شکلات و بادام زمینی تعداد بازديد: 715 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز