Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:21

29
خرداد
تارت موكاچينو

تارت موكاچينو

آرد، پودر كاكائو، نمك و شكر را در كاسه مناسبي بريزيد. كره را بيفزائيد و با نوك انگشتان، مواد را با هم مخلوط سازيد. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و آب را بيفزائيد تا خمير يكدستي حاصل شود. خمير را در كيسه نايلوني بگذاريد و به مدت تقريبي 30 دقيقه در يخچال نگه‌داريد.

مژگان فرهنگ :

 

مواد لازم براي 6-8 نفر

آرد............. 225 گرم

پودر كاكائو............... 30 گرم

نمك.............. يك‌چهارم قاشق چايخوري

شكر.............. 50 گرم

كره سرد............... 125 گرم

زرده تخم‌مرغ............. 1 عدد

آب سرد............ 2 قاشق سوپخوري

 

مواد لازم مياني

شكلات سياه آبكرده.............. 300 گرم

خامه فرم‌گرفته‌ ...............300 گرم

قهوه حل‌كرده در آب.............. 3 قاشق سوپخوري

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه حلوای شیر و زعفران؛ عطر و طعمی بی‌نظیر

 

 

مواد لازم رويه

خامه‌فرم‌گرفته.............. 180 گرم

پنير خامه‌اي............. 60 گرم

شكر.............. 1 قاشق سوپخوري

پودر كاكائو جهت تزئين................. به ميزان لازم

 

روش‌تهیه

آرد، پودر كاكائو، نمك و شكر را در كاسه مناسبي بريزيد. كره را بيفزائيد و با نوك انگشتان، مواد را با هم مخلوط سازيد. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و آب را بيفزائيد تا خمير يكدستي حاصل شود. خمير را در كيسه نايلوني بگذاريد و به مدت تقريبي 30 دقيقه در يخچال نگه‌داريد. سپس خمير را روي سطح آرد پاشيده، با وردنه باز كنيد. بعد در قالب چرب‌كرده 23 سانتيمتري تارت پهن سازيد. حالا روي آن را با كاغذ روغني و حبوبات بپوشانيد. قالب را در سيني بگذاريد و در فر گرم‌شده با دماي 180 درجه سانتيگراد، به مدت 25 دقيقه بپزيد حال كاغذ و حبوبات را برداريد. اكنون صبر كنيد تا نان تارت كاملاً خنك شود. آن‌گاه مواد مياني را در آن بريزيد و 40 دقيقه ديگر تارت را بپزيد. همينكه تارت خنك شد، مواد رويه را روي آن بريزيد و با پودر كاكائو بيارائيد. 

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه چاکلت لاوا کیک با فر و بدون فر

 

 

روش تهيه مواد مياني: تمام مواد را با يكديگر مخلوط ‌كنيد و روي حرارت ملايم قراردهيد تا تركيبي يكدست حاصل شود.

روش تهيه مواد رويه: خامه فرم‌گرفته، پنير خامه‌اي و شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: تارت، آموزش شیرینی پزی تعداد بازديد: 230 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز