Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:13

13
خرداد
طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ پرتقالی

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ پرتقالی

در مطلب زیر می‌خواهیم شما را با طرز تهیه یک نوع کیک بدون تخم مرغ پرتقالی آشنا کنیم.

به گزارش شبکه آشپزی، امروز قصد داریم دستور پخت کیک بدون تخم مرغ پرتقالی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

آرد: ۳/۴ لیوان فرانسوی

خامه صبحانه: ۱/۲ لیوان فرانسوی

شکر: ۱/۴ لیوان فرانسوی

کره ذوب شده: ۱/۲ لیوان فرانسوی

آب پرتقال: ۲ لیوان فرانسوی

پوست پرتقال رنده شده: ۱/۲ ق چ

وانیل: نوک ق چ

بیکینگ پودر: ۱ ق غ

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کاپ کیک وگان شکلاتی

 

 

طرز تهیه:

مرحله اول؛ مواد خیس مایه کیک را آماده کنید.

در طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ با آب پرتقال، فر را روشن و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. در یک ظرف آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط و ۳ بار الک کنید. در یک ظرف دیگر، شکر و وانیل را با روغن مایع یا کره ذوب شده مخلوط کنید تا یکدست و کرمی رنگ شود. خامه و آب پرتقال را به مخلوط اضافه کنید و به هم بزنید.

مرحله دوم؛ مواد خشک را به مایه کیک اضافه کنید.

آرد و بیکینگ پودری را که الک کرده بودید در چند مرحله و به آرامی اضافه کنید و هر بار به هم بزنید تا مخلوط گلوله نشود. به مخلوط به دست آمده، پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا در مایه کیک به صورت یکدست، پخش شود.

مرحله سوم؛ مایه کیک را در قالب بریزید.

قالب را در فر بگذارید و ۵۰ دقیقه صبر کنید تا کیک به خوبی بپزد.

بیشتربخوانید:

کیک زبرا + طرز تهیه

 

برچسب ها: کیک، کیک پرتقالی تعداد بازديد: 400 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز