به گزارش بیتوته، عطر و طعم مربای نارگیل بی نظیر است. نارگیل سرشار از فیبر است و طعم بسیار گرمی دارد. برای تقویت سیستم گوارش سیستم ایمنی بدن مفید است و کلسترول خون را بهبود میدهد و باعث طراوت و زیبایی پوست میشود.
به طور متوسط ۴۰۰ گرم نارگیل تقریبا تمام ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن در یک روز را تامین میکند.۱۰۰ گرم نارگیل حاوی ۳۵۰ گرم کالری است.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه مربا کنجد مقوی و خوشمزه
مربای نارگیل تازه
مواد لازم مربا نارگیل تازه
نارگیل تازه رنده شده ۲۵۰ گرم
شیر نارگیل نصف پیمانه معادل ۱۲۵ میلی لیتر
شکر سفید ۳۰۰ گرم
طرز تهیه مربا نارگیل تازه
• یک عدد نارگیل کامل برای این دستور تهیه کافی است و مقداری هم برای میان وعدههای بعدیتان اضافه خواهد آمد.
• بعد از شستن و جدا کردن موی نارگیل، چشمهای نارگیل را پیدا کرده با میخ سوراخ کرده و شیر نارگیل را داخل کاسهای بریزید.
مراحل تهیه مربا نارگیل تازه
• با کمک چکش دور تا دور نارگیل را به صورت افقی ضربه بزنید تا نصف شود سپس آن را به تکههای کوچکتر تقسیم کنید.
• با کمک یک کارد استیل کره خوری پوسته چوبی نارگیل را از گوشت آن جدا کنید.
• حالا فقط یک لایه نازک قهوهای به گوشت نارگیل چسبیده که به راحتی میتوانید با کمک پوست کن سبزیجات این پوست قهوهای را از گوشت سفید نارگیل تازه جدا کنید.
• نارگیلها را بشویید تا هر گونه کثیفی یا پوست اضافه از آنها جدا شده کاملا تمیز شوند سپس کناری بگذارید آبشان برود.
بیشتر بخوانید:
• نارگیلها را با رنده درشت، رنده کنید.
• نارگیل رنده شده، شکر و شیرنارگیل را مخلوط کرده روی حرارت متوسط بگذارید و حرارت دهید و اجازه دهید ۱۰ – ۱۵ دقیقه بجوشد و نارگیلها شفاف شوند و شربت به غلظت لازم برسد.
مربای پودر نارگیل
مواد لازم مربای پودر نارگیل
پودر نارگیل ۵۰۰ گرم
شکر ۱۰۰۰ گرم
آب نیم لیتر
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری یا جوهر لیمو نیم گرم
طرز تهیه مربای نارگیل
طرز تهیه مربای پودر نارگیل
• برای تهیه مربا بهتر است از قابلمه لعابی یا پیرکس استفاده کنید.
• شکر و آب درون قابلمهای متوسط ریخته و روی شعله با متوسط قرار دهید صبرکنید به جوش آمده و شکر حل شود.
• پودر نارگیل را اضافه کنید و منتظر بمانید تا مربا به قوام کافی برسد.
• آبلیمو یا جوهر لیمو را اضافه کنید تا مانع از شکرک زدن مربا شود و بعد از ۲ دقیقه شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سرد شود.
نکات لازم برای تهیه مربای نارگیل
برای تست قوام آمدن شربت چند قطره از آنرا درون نعلبکی ریخته و فوت کنید تا سرد شود با انگشت اشاره مقداری از شربت را برداشته و انگشت شصت را به آن بچسبانید. اگر هنگامی که دو انگشت را به آرامی از هم جدا میکنید، شربت بین دو انگشت کش بیاید یعنی به قوام لازم برای مربا رسیده است.