Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:27

6
اردیبهشت
پولكی با طعم نعنا

پولكی با طعم نعنا

شكر، كرم تارتار و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه حرارت را زیاد كنید تا دمای شربت به 140 درجة سانتی‌گراد برسد.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

شكر  ............200 گرم

كرم تارتار ................ یك‌دوم قاشق چای‌خوری

آب ...............70 میلی‌لیتر (یك چهارم پیمانه + یك قاشق سوپ‌خوری)

رنگ سبز خوراكی......... چند قطره

اسانس نعنا ...............چند قطره

 بیشتربخوانید:

پولکی لیمو عمانی یا پسته ای

 

روش تهیه

شكر، كرم تارتار و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه حرارت را زیاد كنید تا دمای شربت به 140 درجة سانتی‌گراد برسد. پس از حدود 15 دقیقه، رنگ را به شربت بیفزائید و حدود 2 دقیقه صبر كنید تا دمای آن به 150 درجة سانتی‌گراد برسد. اكنون اسانس را به شربت بیفزائید و از روی حرارت بردارید. حالا هر بار قدری از آن را با قاشق روی فویل چرب‌كرده بریزید و بگذارید کاملاً خنك شود و ببندد. اینك پولكی را از فویل جدا كنید و در ظرف زیبائی بچینید.

برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، پولکی تعداد بازديد: 308 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز