تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
شكر ............200 گرم
كرم تارتار ................ یكدوم قاشق چایخوری
آب ...............70 میلیلیتر (یك چهارم پیمانه + یك قاشق سوپخوری)
رنگ سبز خوراكی......... چند قطره
اسانس نعنا ...............چند قطره
بیشتربخوانید:
پولکی لیمو عمانی یا پسته ای
روش تهیه
شكر، كرم تارتار و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه حرارت را زیاد كنید تا دمای شربت به 140 درجة سانتیگراد برسد. پس از حدود 15 دقیقه، رنگ را به شربت بیفزائید و حدود 2 دقیقه صبر كنید تا دمای آن به 150 درجة سانتیگراد برسد. اكنون اسانس را به شربت بیفزائید و از روی حرارت بردارید. حالا هر بار قدری از آن را با قاشق روی فویل چربكرده بریزید و بگذارید کاملاً خنك شود و ببندد. اینك پولكی را از فویل جدا كنید و در ظرف زیبائی بچینید.