Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:30

13
اسفند
پولکی لیمو عمانی یا پسته ای

پولکی لیمو عمانی یا پسته ای

طرز تهیه پولکی لیمو عمانی یا پسته ای

پولکی لیمو عمانی یا پسته ای

 

 

مواد لازم برای 40 عدد:

 

شكر............................................... ۱ پیمانه (۲۵۰ گرم)

آب................................................. یك دوم پیمانه (۱۲۵ میلی‌لیتر)

سركه‌ی سفید................................ ۱۲۵ میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه)

تكه‌های مغز لیموعمانی...................... ۲ عدد

پسته‌ی نیمكوب.............................. ۵۰ گرم

 

روش تهیه:

 

شكر، آب و سركه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و بدون هم‌زدن، گاهی ظرف را به شكل دورانی بچرخانید تا شكر شود. سپس بجوشانید تا به رنگ عسلی خوشرنگی درآید. حال شعله را خاموش كنید و تكه‌های لیموعمانی و یا پسته‌ی نیمكوب را داخل شربت بریزید و كمی هم بزنید تا كاملاً مخلوط شود. آن‌گاه به وسیله‌ی قاشق یا لبه‌ی ظرف به مقدار كم و با فاصله روی كاغذ آلومینیومی بریزید و سطح پولكی را به كمك قاشق فلزی چرب شده صاف كنید و بگذارید خنك شود. حالا پولكی را از سینی جدا كنید و در ظرف مناسبی بچینید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پولکی لیمو عمانی یا پسته ای تعداد بازديد: 8677 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز