پولکی لیمو عمانی یا پسته ای
مواد لازم برای 40 عدد:
شكر............................................... ۱ پیمانه (۲۵۰ گرم)
آب................................................. یك دوم پیمانه (۱۲۵ میلیلیتر)
سركهی سفید................................ ۱۲۵ میلیلیتر (یك دوم پیمانه)
تكههای مغز لیموعمانی...................... ۲ عدد
پستهی نیمكوب.............................. ۵۰ گرم
روش تهیه:
شكر، آب و سركه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و بدون همزدن، گاهی ظرف را به شكل دورانی بچرخانید تا شكر شود. سپس بجوشانید تا به رنگ عسلی خوشرنگی درآید. حال شعله را خاموش كنید و تكههای لیموعمانی و یا پستهی نیمكوب را داخل شربت بریزید و كمی هم بزنید تا كاملاً مخلوط شود. آنگاه به وسیلهی قاشق یا لبهی ظرف به مقدار كم و با فاصله روی كاغذ آلومینیومی بریزید و سطح پولكی را به كمك قاشق فلزی چرب شده صاف كنید و بگذارید خنك شود. حالا پولكی را از سینی جدا كنید و در ظرف مناسبی بچینید.