افسانه ظروفی:
مواد لازم
پرک جو (آسیاب کرده)..................... 30 گرم
آرد.............. 75 گرم
بیکینگ پودر............... یکدوم قاشق چایخوری
پودر کاکائو الک کرده ................2 قاشق چایخوری
شکر قهوهای روشن............. 75 گرم
نارگیل............... 40 گرم
کرة آبکرده............ 90 گرم
شیر عسلی.................1 قوطی
عسل............... 115 گرم
کرة خرد کرده 30................ گرم
شکلات سفید خرد کرده.............. 250 گرم
روغن مایع................2 قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خرما و بادام، یک شیرینی خاص برای افطار
روشتهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازة 20×30 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی به گونهای بپوشانید که کاغذ از دو لبة طولی قالب بلندتر باشد. آنگاه پرک جو، آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و در کاسة مناسبی بریزید.
سپس شکر، نارگیل و کره را به آن بیفزائید و هم بزنید. حالا این مخلوط را در قالب بریزید و خوب بفشارید و 10 دقیقه در فر بپزید. اکنون قالب را از فر درآورید و بگذارید لایة زیرین شیرینی خنک شود. آنگاه شیرعسلی، عسل و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود. سپس این مایه را 5 دقیقه بجوشانید تا اندکی غلیظ شود و بعد آن را در قالب روی پایة شیرینی بریزید و 10 دقیقه در فر بپزید. حالا قالب را از فر در آورید و همینکه شیرینی خنک شد، مخلوط شکلات و روغن مایع را رویش بریزید و آن را یک شب در یخچال نگه دارید. اینک شیرینی را با چاقوی گرم برش دهید و در صورت دلخواه با شکلاتهای دست ساختتان بیارائید.
بیشتر بخوانید:
کیک شکلاتی را بدون آرد درست کنید! + دستور تهیه
طرز تهیه باسلوق شیره ارومیه ؛ مخصوص افطار
رشته خوشکار گیلانی ؛ شیرینی مخصوص افطار
خواص عسل
یک رژیم غذایی سالم و کامل به همراه خواب مناسب بهترین شیوه برای افزایش انرژی است، اما اگر به دنبال یک مادهی انرژیبخش سریع هستید، عسل گزینهی مناسبی است. به خصوص برای ورزشکارانی که در پی یک غذای مقوی هستند تا بتوانند مدت زمان بیشتری توان جسمی خود را حفظ کنند، عسل مادهی غذایی فوقالعادهای است.