Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 21:41

12
فروردین
طرز تهیه شیرینی پاستانه گردویی

طرز تهیه شیرینی پاستانه گردویی

در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی پاستانه گردویی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش شبکه آشپزی، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  شیرینی پاستانه گردویی آشنا کنیم.

مواد لازم:

آرد............... ۴ لیوان

پودرقند............. ۷ قاشق غذاخوری

روغن ...............۸۰ گرم

کره............. ۱۲۵ گرم

گردو.............مقداری

سفیده تخم مرغ ..............۱ عدد

سرکه سیب............. ۲ قاشق مرباخوری

شکلات............ ۸۰ گرم

وانیل شکری.................. ۱ پاکت یا ۵ گرم

 

 

طرز تهیه:

کره، پودر قند، سرکه، سفیده تخم مرغ، روغن مایع، را در ظرفی ریخته و تا وقتی که یکدست شوند هم بزنید.

سپس آرد و وانیل را در حالی که الک می‌کنید به مواد اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر نرمی شود (آرد را با کنترل بریزید)

خمیر را وسط دو عدد کاغذ روغنی بذارید و با وردنه باز کنید و با قالب شکل گل برش بزنید.

در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید.

در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بذارید تا وقتی که کمی سرخ شود (حدود ۱۵ تا ۲۵ دقیقه).

روی کوکی پخته و خنک شده یک قاشق مرباخوری شکلات آب شده به روش بن ماری بذارید و روی شکلات گردو بذارید و تا وقتی که شکلات سفت شود صبر کنید.

 

برچسب ها: شیرینی، شیرینی گردویی، طرز تهیه شیرینی گردویی تعداد بازديد: 268 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز