افسانه ظروفی :
مواد لازم براي حدود 20 عدد
شكر دانه ريز............ 80 گرم
كرة نرم.................. 100 گرم
آرد ................ 120 گرم
بيكينگپودر.............. يكچهارم قاشق چايخوري
تخممرغ............... 3 عدد
وانيلين ..............يكچهارم قاشق چايخوري
مواد لازم براي تزئين كيك پاپس
شكلات سفيد آبكرده ................به ميزان لازم
رويال آيسينگ.................. 1 واحد
رنگ صورتي خوراكي................... به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کیک سیب زمینی و سوسیس
طرز تهیه کیک لمینگتون
روشتهیه
فر را با دماي 180 درجة سانتيگراد گرم كنيد و قالب مخصوص كيك پاپس را چرب نمائيد. آنگاه همة مواد را در كاسة مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس ماية فراهم كرده را در قالب مخصوص بريزيد و آن را پر كنيد. حالا قالب بعدي را رويش بگذاريد و كيك را به مدت تقريبي 20 دقيقه، در فر بپزيد. اكنون صبر كنيد تا كيكها در قالب خنك شوند. اينك ني مخصوص كيك پاپس را برداريد و سرش را در شكلات سفيد آبكرده، فرو كنيد و بلافاصله در كيك قرار دهيد. آنگاه صبر كنيد تا شكلات ببندد و ني در كيك ثابت شود. سپس كيكها را در شكلات فرو كنيد تا همه جاي آن از شكلات پوشيده شود. حالا صبر كنيد تا شكلات كاملا ببندد و در اين ميان، رويال آيسينگ را فراهم كنيد. اكنون رويال آيسينگ را به رنگ صورتي درآوريد و آن را در كيسة شيرينيپزي داراي ماسورة شمارة 104 بريزيد و روي كيك پاپس را به شكل گل رز بيارائيد.
یادآوری
براي تهية رويال آيسينگ؛ سه قاشق سوپخوري پودر مرنگ را همراه با 4 پيمانه پودر شكر الك كرده و 5 قاشق سوپخوري آب گرم در كاسة همزن برقي بريزيد و به مدت تقريبي 7-10 دقيقه، هم بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس رنگ را به آن بيفزائيد.