Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 03:56

25
اسفند
تارت آجيلی

تارت آجيلی

آرد را در كاسة‌ دستگاه غذاساز بريزيد و كره را به آن بيفزائيد. آن‌گاه دستگاه را روشن كنيد تا مواد به شكل خرده نان درآيد. سپس شكر، تخم‌مرغ، زردة‌ تخم‌مرغ، وانيلين و نمك را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير مناسبي حاصل شود.

افسانه ظروفي :

 

مواد لازم براي 2 عدد تارت

آرد .....................250 گرم

كرة‌ سرد (خرد كرده) ...............150 گرم

شكر دانه‌ ريز.............. 100 گرم

تخم‌مرغ................ 1 عدد

زردة تخم‌مرغ .............1 عدد

وانيلين ...............يك‌چهارم قاشق چايخوري

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه تارت میوه ای برای نوروز

 

مواد لازم مياني

شكر.............. 250 گرم

فندق ...............60 گرم

گردو................ 120 گرم

بادام............... 120 گرم

آرد ..............20 گرم

تخم‌مرغ........... 2 عدد

وانيلين.................. يك‌چهارم قاشق چايخوري

 

 

روش‌تهیه

آرد را در كاسة‌ دستگاه غذاساز بريزيد و كره را به آن بيفزائيد. آن‌گاه دستگاه را روشن كنيد تا مواد به شكل خرده نان درآيد. سپس شكر، تخم‌مرغ، زردة‌ تخم‌مرغ، وانيلين و نمك را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير مناسبي حاصل شود.

حالا خمير را در كيسة نايلوني بگذاريد و يك ساعت در يخچال نگه داريد. پس از آن خمير را روي سطح آرد پاشيده، به ضخامت تقريبي 3 ميليمتر باز كنيد و در دو قالب تارت به قطر 20 سانتيمتر، قرار دهيد. اكنون ماية‌ مياني را درون خمير بريزيد و رويش را صاف كنيد. قالب‌ها را در سيني شيريني‌پزي بگذاريد و تارت را به مدت تقريبي 20 دقيقه، در فرم گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد بپزيد. همينكه تارت خنك شد، در صورت دلخواه رويش را با آجيل بيارائيد.

روش تهية مواد مياني

شكر و آجيل را در كاسة دستگاه غذاساز بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه آرد، تخم‌مرغ‌ها و وانيلين را بيفزائيد و مخلوط كنيد تا ماية يكدستي حاصل شود.

خواص  گردو

گردو از لحاظ دارا بودن چربی‌های چنداشباع‌نشده از بیشتر مغزها غنی‌تر است. فراوان‌ترین چربی موجود در گردو اسید چرب امگا-۶ است که اسید لینولئیک نامیده می‌شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آجیل، تارت، آموزش شیرینی پزی تعداد بازديد: 359 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز