تارت میوه ای یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از میهمانان در نوروز است. این شیرینی نوروزی را درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم برای تارت میوه ای نوروز ( 35 عدد) :
آرد : 2 پیمانه یا 250 گرم
کره سرد : 150 گرم
پودر قند : 1 ق س
زرده تخم مرغ : 1 عدد
نمک : یک پنس
وانیل شکری : نصف ق م یا وانیل خالص یک چهارم ق م
ژله : مغزی کیوی
ژله : مغزی پرتقال
کیوی : 2 عدد
پرتقال : 2 عدد
شکلات تخته ای قهوه ای
قالب تارت
مرحله اول درست کردن تارت میوه ای برای نوروز
ابتدا کره سرد را خرد کرده و با آرد مخلوط کنید تا مثل خرده نون بشه .
مرحله دوم درست کردن تارت میوه ای برای نوروز
بعد پودر قند و زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و مخلوط کنید .
نکته : نباید زیاد ورز بدین فقط در حد مخلوط شدن و تشکیل یه خمیر نرم کافیه .
نکته : در صورتیکه خمیر خشک باشه می تونید کمی آب سرد بهش اضافه کنید .
مرحله سوم درست کردن تارت میوه ای برای نوروز
خمیر رو نیم ساعت در یخچال استراحت بدین .
مرحله چهارم درست کردن تارت میوه ای برای نوروز
بعد داخل قالب تارت باز کنید .
مرحله پنجم درست کردن تارت میوه ای برای نوروز
و با چنگال ته خمیر رو سوراخ کنید .
مرحله ششم درست کردن تارت میوه ای برای نوروز
در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزن .
نکته : مدت زمان بستگی به دمای فر شما داره ممکنه کمتر یا بیشتر بشه . دقت کنید که هر وقت نانها طلایی شدن یعنی لازمه که از فر خارج بشن .
مرحله هفتم درست کردن تارت میوه ای برای نوروز
بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید .
تا اینجای قضیه رو مثل همه تارت ها انجام می دید و اجازه می دین تا تارت ها حسابی سرد بشن . حالا اگه بخواید این تارتها رو برای مناسبت خاصی مثل تولد ، عید و مهمانیها استفاده کنید می شه تا این مرحله رو سرفرصت انجام داده و در ظرف بچینید بعد داخل فریزر بذارید و هر موقع لازم دارید برداشته و روش مواد لازم رو ریخته و نوش جان کنید . قسمتی که زمانبر هست تا این مرحله هستش و بقیه خیلی راحته.
برای فریزر کردن تارتها رو در ظرف بچینید و بین هر ردیف کاغذ روغنی بذارید . فقط با ملایمت برخورد کنید چون این خمیر جز یکی از تردترین و خوشمزه ترین خمیرهای تارت هست.
خوب حالا وقتشه که دوباره با یه سری مواد جدید آشنا بشید . این ژله مغزی ها هم جز مواردی هستن که در انواع شیرینی و کیک و دسر استفاده می شه و جدیدا حسابی جای خودشون رو باز کردن .
مرحله هشتم درست کردن تارت میوه ای برای نوروز
ژله مغزی مورد نظر رو داخل قیف ریخته و روی تارتمون می ریزیم .
مرحله نهم درست کردن تارت میوه ای برای نوروز
بعد روی هر کدوم از تارتها یه تیکه کیوی می ذاریم.
مرحله دهم درست کردن تارت میوه ای برای نوروز
به همین روش می تونید از انواع دیگه اون در تارت استفاده کنید .
مرحله یازدهم درست کردن تارت میوه ای برای نوروز
برای اینکه میوه تون براق شده و پلاسیده نشه می تونید از براق کننده ساده استفاده کنید بدین ترتیب که مقداری آب بهش اضافه کنید تا کمی رقیق بشه بعد روی میوه ها بریزید .
مرحله دوازدهم درست کردن تارت میوه ای برای نوروز
و در آخر شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و طرحهای مورد نظرتون رو روی یه کاغذ روغنی بکشید . بعد به مدت 5 دقیقه داخل فریزر بذارید تا خودشون رو بگیرند.
نکته : همیجا لازمه که یه نکته اساسی رو خدمتتون عرض کنم حتما و حتما چند تا دونه قیف یکبار مصرف اضافه توی خونه داشته باشید چرا ؟ چون ممکنه یه وقت مثل من ساعت یک نصفه شب نیاز به قیف داشته باشید و دستتون از همه جا کوتاه باشه . باز خدا خیر بده به کاغذ روغنی که بموقع بدادم رسید ( لطفا نپرسید که چه جوری می شه کاغذ روغنی رو مثل قیف درست کرد چون روشی که بلدم متاسفانه نمی شه مثل این آموزشها عکس انداخت و توی سایت گذاشت بعضی از این موارد رو باید بصورت حضوری ببینید) .
مرحله سیزدهم درست کردن تارت میوه ای برای نوروز
*و از روی کاغذ روغنی بسرعت جدا کنید . مواظب باشید که حرارت دست خیل سریع اینا رو آب می کنه .
*مرحله چهاردهم درست کردن تارت میوه ای برای نوروز
*سپس روی تارتها می چینیم .