فاج فندق یک شیرینی خیلی خوشمزه هست و مقوی که بدون نیاز به فر میتونید خیلی راحت این شیرینی رو درست کنید.
مواد لازم
شکلات تلخ یا شیری.................. ۴۰۰ گرم
شیر عسلی................. ۴۰۰ گرم
فندق خام خرد شده..................... ۱۲۰ گرم
فندق اضافه.................... ۱/۳ پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه
فندق خام را روی سینی فر ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا تست شود، سپس پوست فندقها را جدا کرده و خرد کنید.
قالب مربع ۱۸ یا ۲۰ سانتی متری را چرب کرده و کف و دیواره آن را با فویل بپوشانید، شکلات خرد شده و شیر عسلی را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکلات ذوب شود و مواد کاملا گرم شود، سپس از شعله برداشته و ۱۲۰ گرم فندق خرد شده را اضافه کرده و داخل قالب آماده ریخته و سطح آن را صاف کرده و ۱/۳ پیمانه فندق اضافه را روی آن ریخته و با دست کمی روی فندقها را فشار دهید تا بچسبد، پس از کمی خنک شدن به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببند و با چاقوی تیزی مکعبی برش بزنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی ساق عروس
طرز تهیهی شیرینی گوشفیل خانگی
فرنی فنجانی آرد گندم