Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 18 شهریور 1403 - 04:04

5
بهمن
مافین لبو

مافین لبو

فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی مافین را با کپسول های کاغذی بپوشانید.هر دو شکر، تخم مرغ ها و وانیل را با همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود و بعد ماست و پورۀ لبو را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

 آروز مقدم :

 

مواد لازم برای 12 عدد

شکر قهوه ای.............. ۱۵۰ گرم

شکر سفید ...........۵۰ گرم

تخم مرغ............. ۳ عدد

اسانس  وانیل  ............  یک قاشق چایخوری

ماست شیرین و پرچرب...........   ۲۰۰ گرم

لبوی پوره کرده  ............. ۲۵۰ گرم 

پودر کاکائو........... ۵۰ گرم

آرد  ...............  ۱۷۵ گرم

بیکینگ پودر  ..............  ۱ قاشق چایخوری

روغن مایع  ........... ۱۵۰ میلی لیتر

شکلات چیپسی............. ۱۰۰ گرم

 

بیشتربخوانید:

مافین فرانسوی +طرز تهیه

طرز تهیه مافین پیتزایی قارچ و مرغ

روش‌تهیه

فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی مافین را با کپسول های کاغذی بپوشانید.هر  دو شکر، تخم مرغ ها و وانیل را با  همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود و بعد ماست و پورۀ لبو را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. آن گاه مخلوط الک کردۀ مواد خشک را (آرد،پودر کاکائو و بیکینگ پودر) به مایۀ تخم مرغی افزوده و مخلوط سازید.  حالا شکلات چیپسی و روغن را درون این مایه بریزید و با لیسک فقط در حد مخلوط شدن ،هم بزنید.  سپس مایۀ فراهم کرده را در قالب ها بریزید و یک سوم از سر قالب ها را خالی نگه دارید.اکنون مافین لبو را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید.همینکه مافین ها خنک شدند،درصورت دلخواه می‌توانید رویشان را با کرم گاناش بیارائید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، طرز تهیه، مافین لبو، طرز تهیه مافین لبو تعداد بازديد: 231 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز