آروز مقدم :
مواد لازم برای 12 عدد
شکر قهوه ای.............. ۱۵۰ گرم
شکر سفید ...........۵۰ گرم
تخم مرغ............. ۳ عدد
اسانس وانیل ............ یک قاشق چایخوری
ماست شیرین و پرچرب........... ۲۰۰ گرم
لبوی پوره کرده ............. ۲۵۰ گرم
پودر کاکائو........... ۵۰ گرم
آرد ............... ۱۷۵ گرم
بیکینگ پودر .............. ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ........... ۱۵۰ میلی لیتر
شکلات چیپسی............. ۱۰۰ گرم
بیشتربخوانید:
مافین فرانسوی +طرز تهیه
طرز تهیه مافین پیتزایی قارچ و مرغ
روشتهیه
فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی مافین را با کپسول های کاغذی بپوشانید.هر دو شکر، تخم مرغ ها و وانیل را با همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود و بعد ماست و پورۀ لبو را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. آن گاه مخلوط الک کردۀ مواد خشک را (آرد،پودر کاکائو و بیکینگ پودر) به مایۀ تخم مرغی افزوده و مخلوط سازید. حالا شکلات چیپسی و روغن را درون این مایه بریزید و با لیسک فقط در حد مخلوط شدن ،هم بزنید. سپس مایۀ فراهم کرده را در قالب ها بریزید و یک سوم از سر قالب ها را خالی نگه دارید.اکنون مافین لبو را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید.همینکه مافین ها خنک شدند،درصورت دلخواه میتوانید رویشان را با کرم گاناش بیارائید.