Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:30

24
دی
طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر در خانه

طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر در خانه

درمطلب زیر طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی را برای شما آماده کرده ایم.

به گزارش مجله کوروش، اگر اهل آشپزی هستید، حتما با لیدی فینگر آشنایی دارید. این شیرینی خشک و ترد، در طرز تهیه دیگر شیرینی‌ها و پودینگ‌ها و مخصوصا تیرامیسو حسابی به کار می‌آید، هرچند به تنهایی هم به عنوان یک میان وعده می‌توان با چای مصرف کرد یا اینکه بین آن‌ها را خامه یا سس‌های طعم‌دار یا انواع شکلات بریزید و میل کنید. قطعا هم اگر خودتان اقدام به درست کردن لیدی فینگر کنید، برایتان به صرفه‌تر خواهد بود. در این مطلب طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی را برای شما آماده کرده ایم. با ما باشید.

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه بیسکوییت میوه‌ای با طعمی بی نظیر

 

 

مواد لازم

آرد....................۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی

شکر.................۶ قاشق غذاخوری

تخم مرغ...............۳ عدد

بیکینگ پودر..................۱/۲ قاشق غذاخوری

عصاره وانیل................۱/۲ قاشق چایخوری

پودر قند................به میزان لازم (برای تزیین)


طرز تهیه

تخم مرغ‌ها را از قبل خارج یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند. فر را روشن کرده و روی دمای ۱۹۰ درجه تنظیم کنید تا گرم شود. تخم مرغ‌ها را بشکنید و زرده و سفیده را جدا کنید و در دو ظرف جداگانه بریزید. سفیده‌ها را به حدی با همزن بزنید که سبک و خامه‌ای شوند. ۱/۳ از شکری را که دارید، به آن اضافه کنید و دوباره آن‌ها را بزنید. وانیل را اضافه کنید و دوباره با مخلوط‌کن، مواد را به هم بزنید.

زرده‌ها را با چنگال بزنید و وقتی یکدست شدند، آن را به آرامی به ظرف سفیده و شکر و وانیل، اضافه کرده و به هم بزنید. با لیسک، مواد را به صورت دورانی با هم مخلوط کنید. در یک ظرف دیگر، دو بار آرد و بیکینگ پودر را از الک ریز عبور دهید تا ناخالصی‌هایش گرفته شود. آن را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و هر بار به مدت ۲ دقیقه به هم بزنید.

سینی فر را چرب کنید و داخل آن، کاغذ روغنی بیندازید. مواد بیسکویت لیدی فینگر خانگی را در قیف بریزید و به شکل انگشت (بیضی‌های کشیده شبیه انگشت) در سینی بریزید. معمولا طول لیدی فینگر، ۸ سانتی‌متر است. بیسکوییت‌ها را با فاصله ۳ یا ۴ سانت از هم بریزید تا به هم نچسبند.

به هر میزان که می‌خواهید، روی مواد بیسکویت پودر قند بپاشید. سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید و سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود. بعد از اینکه لیدی فینگر‌ها از حرارت افتادند، آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید.

بیشتربخوانید:

بیسکوییت دو رنگ

بیسکوییت های دارچینی

 

 

 

فوت و فن طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر برای ترد شدن

*بیسکویت لیدی فینگر در طرز تهیه تیرامیسو، ترایفل و برخی دسر‌های دیگر به کار می‌رود.

*اگر دمای فر را روی ۲۰۵ درجه تنظیم کنید، لیدی فینگر‌ها برای پخت به ۷ تا ۸ دقیقه زمان نیاز خواهند داشت.

*می‌توانید از قالب‌های سیلیکونی مخصوص لیدی فینگر هم استفاده کنید تا بیسکویت‌هایتان زیباتر و دقیق‌تر شوند.

*برای تزیین پودینگ‌ها و دسر‌ها هم از لیدی فینگر خرد شده استفاده می‌شود.

*لیدی فینگر را می‌توانید با عسل هم درست کنید تا هم رژیمی شود و هم طعم متعادل‌تری داشته باشد. برای این کار، در طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی، ۲ قاشق غذا خوری عسل به مواد اضافه کرده و شکر را از دستور پخت حذف کنید.

*طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر بدون فر هم ساده است.

برچسب ها: بیسکویت لیدی فینگر، قالب سیلیکونی، بیسکوییت رژیمی تعداد بازديد: 256 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز