Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:54

9
آذر
پودینگ سیب

پودینگ سیب

قالب لوف را به اندازة 10×23 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را با شکر مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید تا شکر حل شود و تخم‌مرغ‌ها سبک و کمرنگ شوند. سپس کره، شیر، نمک، وانیل و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید.

افسانه ظروفی :

 

مواد لازم برای 6-8  نفر

تخم‌مرغ.....................  2 عدد

شکر................ 50 گرم

کرة آبکرده................20 گرم

(1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری)

شیر...................  100 میلی‌لیتر

نمک ............1 پینچ

اسانس وانیل...............  1 قاشق چایخوری

آرد ................70 گرم

سیب‌ گلاب...............5 عدد درشت

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پودینگ برنج

 

مواد لازم برای تهیة سس کارامل

شکر............. 100 گرم

آب ...........2 قاشق سوپخوری

خامة صبحانه............ 100 گرم

کره............. 40 گرم

 

بیشتربخوانید:

پودینگ موزی با بیسکوئیت + طرز تهیه

 

 

روش‌تهیه

قالب لوف را به اندازة 10×23 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را با شکر مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید تا شکر حل شود و تخم‌مرغ‌ها سبک و کمرنگ شوند. سپس کره، شیر، نمک، وانیل و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پوست سیب‌ها را بگیرید و آنها را به ورقه‌های نازک برش دهید. اکنون سیب‌ها را به مایة فراهم کرده افزوده و مخلوط کنید و این مخلوط را در قالب بریزید. اینک قالب را در فر گرم کرده با دمای 170 درجة سانتیگراد بگذارید و پودینگ سیب را به مدت تقریبی 45 دقیقه یا تا زمانیکه بپزد و طلائی رنگ شود بپزد. پودینگ سیب را روی پنجرة سیمی خنک کنید و با سس کارامل میل کنید.

روش تهیة سس کارامل: شکر و آب را در ظرف مناسب و کوچکی (سس پن) بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و به رنگ کارامل درآید. آن‌گاه خامه را بیفزائید و هم بزنید. (مراقب باشیدکه بخار شکر کارامل شده دستتان را نسوزاند!) سپس کره را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید و بگذارید در دمای محیط خنک و اندکی سفت شود.

 

خواص  سیب

سیب ،دارای توانایی های ضدسرطان قوی است ،که بدن را از شر سلول های سرطانی ایمن نگه میدارد ؛ این، یکی از بهترین مزایای سیب است .دانشمندان انجمن تحقیقات سرطان آمریکا هم، موافق هستند که مصرف سیب می تواند خطر ابتلا به سرطان پانکراس را تا 23 درصد کاهش دهد و همچنین چند ترکیب در پوست سیب، نشان می دهد که پوست سیب هم پتانسیل رشد در برابر سلولهای سرطانی را دارد که، توسط محققان دانشگاه کورنل مشخص شده است.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، پودینگ، پودینگ سیب، طرز تهیه پودینگ سیب تعداد بازديد: 375 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز