امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پودینگ موزی با بیسکوئیت را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای محلبی
۱ لیتر........... شیر
۲ عدد............... زرده تخم مرغ
۱ استکان ............شکر (۷۰ گرم)
۳ قاشق غذاخوری............. نشاسته ذرت
۲ قاشق چای خوری.................. زردچوبه (شرط نیست و یا از زعفران استفاده کنید)
۱ قاشق غذاخوری.................. آرد
۱ پاکت وانیل ۵ گرمی یا مقدار کمی وانیل شکر
بیشتر بخوانید:
چيــزكيــك توتفرنگي
مواد پودینگ
بیسکوییت bebe یا بیسکوییت سبوسدار
موز
برای روی پودینگ
خامه
ترافل رنگی
بیشتر بخوانید:
کيك خرما و دارچين
طرز تهیه
ابتدا در یک قابلمه متوسط مواد لازم محلبی را ریخته و روی حرارت بزارید و مداوم هم بزنید تا جوش بیاید و قوام بگیرد (با مراقبت که ته نگیرد) وقتی غلیظ شد و قوام گرفت (مانند فرنی) از روی گاز بردارید و کمی از محلبی در جامهای پذیرایی بریزید و بیسکوییتهای شکسته شده و موز خرد شده را روی محلبی بریزید و دوباره محلبی بریزید و روی محلبی بیسکوییت و موز بریزید و با ریختن محلبی جامها را کامل کنید و روی پودینگ را با خامه یا هر چه دوست دارید تزیین کنید.
منبع:zhele_va_desser