Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 14:22

20
مهر
طرز تهیه مربای زرشک؛در ۳۰ دقیقه

طرز تهیه مربای زرشک؛در ۳۰ دقیقه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه مربای زرشک را به شما عزیزان آموزش دهیم.

برای درست کردن مربای زرشک در خانه ابتدا زرشک را پاک کرده و کاملا شستشو دهید و حدود ده دقیقه تا یک ربع زرشک را در آب سرد قرار دهید تا خاک‌های چسبیده شده به زرشک کاملا به وسیله آب شسته شود.

مواد لازم برای مربای زرشک:

زرشک: ۱ لیوان

شکر: ۱ونیم لیوان

وانیل: کمی

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه مربا گوجه فرنگی در ۳۰ دقیقه

 

 

طرز تهیه و دستور پخت مربای زرشک:

۱. زرشک‌ها را پس از تمیز کردن و شستن به مدت ۱۰تا ۱۵ دقیقه در آب سرد بریزید تا خاک و گل و لای آن گرفته شود.

۲. بعد آن را داخل صافی بریزید تا آب آن کاملا کشیده شود و زرشک خشک شود.

۳. زرشک را در یک ظرف بریزید و لا به لای آن شکر بریزید. بعد ظرف را به همان شکل به مدت ۷ تا ۸ ساعت در یخچال قرار دهید.

۴. بعد از مخلوط شدن شکر و زرشک آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.

۵. وقتی یکی دو جوش خورد از روی حرارت بردارید و به اندازه نوک قاشق چایخوری به آن وانیل اضافه کنید و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظرتان بریزید؛ و در یخچال نگهداری کنید.

منبع: ایرنا

برچسب ها: زرشک، مربای زرشک، خواص زرشک تازه، زرشک تاره، طرز تهیه مربا زرشک تعداد بازديد: 308 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز