Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:02

8
مهر
طرز تهیه کیک خرمالو و سیب پاییزی

طرز تهیه کیک خرمالو و سیب پاییزی

اگر طعم دهنده‌های مصنوعی، رنگ‌های خوراکی و کیک‌های آماده را دوست ندارید دست به کار شده و خودتان در منزل کیک سیب و خرمالو درست کنید.در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک خرمالو و سیب را به شما عزیزان آموزش دهیم.

اگر طعم دهنده‌های مصنوعی، رنگ‌های خوراکی و کیک‌های آماده را دوست ندارید دست به کار شده و خودتان در منزل کیک سیب و خرمالو درست کنید. سیب و خرمالو طعم یکدیگر را کامل می‌کنند و بافت خوبی به این کیک می‌دهند. برای کمی تنوع می‌توانید سیب را با موز، انبه یا هر میوه دیگری جایگزین کنید. این کیک را در کنار چای، قهوه، دمنوش خرمالو یا هر نوشیدنی دلخواه دیگر میل کرده و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کیک خرمالو و سیب

پوره خرمالو ...........سه چهارم پیمانه

سیب ..............یک عدد بزرگ

عسل.............. یک هشتم پیمانه

آب............... یک هشتم پیمانه

پودر دارچین............... یک دوم قاشق چای‌خوری

پودر زنجبیل............... یک چهارم قاشق چای‌خوری

آرد شیرینی پزی................ یک و نیم پیمانه

جوش شیرین ....................یک و یک چهارم قاشق چای‌خوری

نمک ................نصف قاشق چای‌خوری

پودر دارچین ..........نصف قاشق چای‌خوری

آب ..............نصف پیمانه

آب پرتقال ...............یک چهارم پیمانه

عسل............. نصف پیمانه

سرکه سیب .................نصف پیمانه

عصاره وانیل ..................نصف قاشق چای‌خوری

ماست سویا یا ماست کم چرب.............  یک چهارم پیمانه

 

 بیشتربخوانید:

کیک خرمالو خوش طعم+ طرز تهیه

طرز تهیه کیک بسبوسه

طرز تهیه چیز کیک یخچالی

آموزش تهیه چیز کیک یخچالی

 

 

طرز تهیه کیک سیب و خرمالو

فر را با دمای ۱۷۶ روشن کنید. با کمی کره کف یک قالب گرد ۲۱ یا ۲۳ سانتی‌متری را چرب کنید.

خرمالو‌ها را پوست بکنید و قسمت گوشتی آن را جدا کنید. اگر خرمالو‌ها هسته دارند هسته آن‌ها را جدا کنید. سیب را پوست بکنید و به قطعات کوچک یک سانتی‌متری خرد کنید.

سیب را به همراه عسل، آب، دارچین و زنجبیل داخل یک ماهیتابه بریزید.

ماهیتابه را روی شعله متوسط رو به پایین قرار دهید و گاهی مواد را هم بزنید تا سیب کمی نرم شود. این مرحله حدودا ده دقیقه طول می‌کشد.

پوره خرمالو را به تابه اضافه کنید و زیر آن را خاموش کنید.

برای درست کردن پوره خرمالو کافی است خرمالو را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید. اگر به آن‌ها دسترسی ندارید، خرمالو را با کمک چنگال پوره کنید.

 

یک کاسه بزرگ بردارید و آرد، جوش شیرین، نمک و دارچین را مخلوط کنید.

یک کاسه کوچک بردارید و آب، آب پرتقال، عسل، سرکه سیب و عصاره وانیل را مخلوط کنید.

با کمک دست، وسط کاسه مواد خشک یک گودی ایجاد کنید و مواد‌تر را به همراه ماست داخل آن بریزید. تا زمانی که تمام مواد مرطوب شوند آن‌ها را هم بزنید.

میوه‌های داخل تابه را به مواد داخل کاسه اضافه کنید. خمیر را فقط در حدی هم بزنید که مواد با هم مخلوط شوند.

خمیر را داخل قالبی که از قبل آماده کرده‌اید بریزید و درون فر قرار دهید. مدت زمان پخت کیک ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است یعنی تا زمانی که وقتی خلال دندان را داخل کیک فرو می‌برید تمیز خارج شود.

وقتی قالب را از فر خارج کردید صبر کنید تا ۱۵ دقیقه خنک شود و بعد کیک را داخل ظرف سرو قرار دهید. می‌توانید با کمی پودر شکر کیک را تزیین کنید.

منبع: کتاب کاله

برچسب ها: کیک، کیک سیب، کیک خانگی، کیک خرمالو، کیک عصرانه، طرز تهیه کیک خرمالو و سیب تعداد بازديد: 544 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز