Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 22:52

22
شهریور
طرز تهیه مربای گردو

طرز تهیه مربای گردو

در این مطلب دستورالعمل تهیه مربای گردو آموزش داده شده است.

مگر با گردو هم مربا درست می‌کنند؟ بله و فقط کافی است آن را مزه کنید و گرفتارش شوید.

 

مواد لازم:

چاقاله گردو..................۱کیلوگرم

آهک.............۵ قاشق غذاخوری

شکر...........۵۰۰ گرم

آبلیمو..............۱ قاشق غذاخوری

هل..................به دلخواه

چوب دارچین..................به دلخواه

میخک..............به دلخواه

 
 
 

طرز تهیه:

۱. لایه‌ای نازک از روی پوست گردو‌ها را جدا کنید و آن‌ها را با سوزن درشت از ۴ طرف سوراخ کنید.

۲. تهیه این مربا زمان زیادی می‌برد. گردو‌ها باید حدود ۱۱ روز در آب و حدود ۱۲ ساعت در آب آهک خیس بخورند.

۳. شکر را به همراه ۲ لیوان آب در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و قوام بیاد. گردو‌ها رو اضافه کنید و بذارید برای ۱۵ دقیقه قل بزنه.

۴. ادویه دلخواهتان مثل هل، دارچین یا میخک را به همراه آبلیمو اضافه کنید و بگذارید تا کمی بپزد.

۵. مربا را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. آن را در ظرف شیشه‌ای بریزید و در ظرف را محکم ببندید.

منبع: ایرنا

برچسب ها: گردو، گردو تازه، مربای گردو، طرز تهیه مربا ی گردو، چاقاله گردو تعداد بازديد: 339 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز