افسانه ظروفی :
مواد لازم برای حدود 16 برش
آرد............. 165 گرم
بیكینیگپودر.................1 قاشق چایخوری
مخلوط زنجفیل و دارچین............. 1 قاشق چایخوری
شكر قهوهای روشن................. 55 گرم
كرة خرد كرده................ 65 گرم
عسل یا گلدن سیروپ ................175 گرم
تخممرغ همزده ...............1 عدد
شیر................125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
بیشتربخوانید:
طرز تهیه دسر لوکومادس
مواد لازم میانی
پودر ژلاتین ............1 قاشق چایخوری
آبلیمو.............. 2 قاشق سوپخوری
پنیر خامهای.................250 گرم
شكر............ 55 گرم
پوست لیمو (رنده كرده)......... 2قاشق چایخوری
خامة صبحانه یا خامة شیرین شده و همزده................250 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه دسر کاسترد زعفرانی
روشتهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم كنید و دو سینی شیرینیپزی را به اندازة 20×30 سانتیمتر، چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را نیز چرب كنید. آنگاه آرد، بیكینگپودر، ادویه و شكر را در كاسة مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس كره و عسل را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود. حالا این مایه را به مخلوط آرد افزوده و هم بزنید. اكنون تخممرغ و شیر را نیز درون مایة فراهم كرده بریزید و مخلوط نمائید. اینك مایة به دست آمده را به طور مساوی، درون دو سینی بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر بپزید. همینكه كیكها خنك شدند، آنها را از كاغذ جدا كنید و یكی از كیكها را دوباره در همان سینی بگذارید. آنگاه مایة میانی را روی كیك بریزید و صاف كنید و كیك بعدی را رویش بگذارید. سپس رویش را با فویل بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. اكنون كیك را برای پذیرائی، به اندازة دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیة مواد میانی:
پودر ژلاتین را روی آبلیمو بپاشید و به روش بنماری حل كنید. آنگاه محلول ژلاتین را 5 دقیقه كنار بگذارید تا خنك شود.
حالا پنیر خامهای، شكر و پوست لیمو را در كاسة مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس خامه و محلول ژلاتین را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا مایة صاف و یكدستی حاصل شود.
بیشتر بخوانید:
یادآوری
میتوانید اسلایس فراهم كرده را با گلهای دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.
خواص زنجفیل
زنجبیل نوعی ادویه از ریشه گیاهان Zingiber officinale است . عموما در آشپزی در بسیاری از غذاهای آسیایی، دارو های گیاهی و خاورمیانه به کار می رود زنجبیل از شاخه کورکومین است این روش عموما برای درمان مشکلات روده و معده مفید و غذایی عالی برای افرادی که رژیم بدون لکتین دارند محسوب می شود ، زنجبیل هم چنین ممکن است به عنوان مسکن و به عنوان درمانی برای اختلالات سلامتی مورد استفاده قرار گیرد و زنجبیل اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد.