Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 07:07

3
شهریور
مافین پیتزا

مافین پیتزا

ابتدا فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود. گوشت را با کمی کره تفت می‌دهیم تا تغییر رنگ دهد. سپس پیاز سرخ شده، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. فلفل دلمه‌ای و قارچ را افزوده کمی تفت می‌دهیم.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :

 

مواد لازم

یوفکا یا نان لواش.......... به مقدار لازم

پنیر موزارلا دالیا .....................یک بسته رنده شده (250 گرمی)

گوشت چرخ کرده ................200 گرم

قارچ.................یک پیمانه (ریز خرد شده)

پیاز...................یک قاشق سوپخوری (نگینی خرد شده سرخ کرده)

رب گوجه فرنگی .................         یک قاشق سوپخوری

سس گوجه...............نصف پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی  ................. یک‌چهارم پیمانه (نگینی خرد شده)

فلفل چیلی..................یک عدد (خرد شده)

پیازچه................3 عدد (خرد شده)

زیتون......................یک‌چهارم پیمانه (حلقه‌ای، برای تزئین)

پودر آویشن...................یک قاشق چایخوری

سبزیجات (جعفری و گشنیز)................... نصف پیمانه (ریز خرد شده)

کره....................50 گرم

نمک و فلفل.............به مقدار لازم

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه مافین پیتزایی قارچ و مرغ

ساندویچ مرغ و قارچ + طرز تهیه‌

پیتزا با تن‌ماهی ؛ یک پیتزای متفاوت

 

 

روش‌تهیه

ابتدا فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود. گوشت را با کمی کره تفت می‌دهیم تا تغییر رنگ دهد. سپس پیاز سرخ شده، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. فلفل دلمه‌ای و قارچ را افزوده کمی تفت می‌دهیم. سپس رب و سس گوجه به مخلوط افزوده می‌گذاریم خوب بپزد؛ سبزیجات شامل، فلفل چیلی، جعفری، گشنیز و پیازچه و آویشن را افزوده تمام مواد را خوب  مخلوط می‌کنیم. سپس حرارت را خاموش کرده، تابه را کنار می‌گذاریم تا مواد سرد شود. نان را  به شکل مربع برش می‌دهیم (ابعاد مربع بستگی به قالب مافین شما دارد) روی هر ورق را با قلم‌موی مخصوص آشپزی به مقداری کره آغشته ‌کرده. سه ورق  را داخل قالب مافین قرار می‌دهیم و مخلوط پیتزا را داخل مافین‌ها ریخته و در آخر با پنیر موزارلا می‌پوشانیم. و چند تکه فلفل دلمه‌ای رنگی نگینی و زیتون می‌‌ریزیم. مافین‌ها را داخل فر از قبل گرم شده  به مدت 15 دقیقه قرار می‌دهیم تا نان طلایی شده و پنیر موزارلا ذوب شود.

 

نکته

حتما پنیر موزارلا را در بسته خودش دو ساعت قبل، در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود.

برچسب ها: مافین، پنیر موزارلا، خمیر یوفکا، مافین پیتزا، طرز تهیه مافین پیتزا تعداد بازديد: 356 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز