Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:20

1
شهریور
کیک میوه‌های تابستانی

کیک میوه‌های تابستانی

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 18 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه آرد، بیکینگ‌پودر، وانیل، شکر و گردو را با هم مخلوط کنید. سپس میوه‌ها را ریز خرد کنید و به مواد خشک بیفزائید.

 مریم امیری:

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

آرد ...............225 گرم

بیکینگ‌پودر.............. 1 قاشق چایخوری

وانیل.......... شکر یک‌دوم قاشق چایخوری

شکر.............. 120 گرم

گردوی آسیاب کرده........... 100 گرم

زرد‌آلو، آلبالو و توت‌سیاه .................250 گرم

تخم‌مرغ .................2 عدد

روغن مایع ............125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

کرم گاناش................. 300 گرم

 

بیشتربخوانید:

کیــــك شكلاتی با رويه بادام

 

 

مواد لازم برای تهیة کرم آلبالو

آلبالوی هسته گرفته 150.............. گرم

شکر................ 75 گرم

پودر ژلاتین........... یک قاشق چایخوری

آب سرد............. 2 قاشق سوپخوری

خامة‌قنادی فرم گرفته .............250 گرم

میوه‌های تازه برای تزئین .................به میزان لازم

 

 

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک انجیر

کیک بستنی تمشک

کیک بستنی

 

 

 

روش‌تهیه

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 18 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه آرد، بیکینگ‌پودر، وانیل، شکر و گردو را با هم مخلوط کنید. سپس میوه‌ها را ریز خرد کنید و به مواد خشک بیفزائید. حالا تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید، روغن را اضافه کنید و این مایه را به مواد خشک و میوه‌ها افزوده و با قاشق بزرگ و مناسبی مخلوط نمائید تا مایة صاف و یکنواختی حاصل شود. اکنون مایة فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40-50 دقیقه در فر بپزید. اینک کیک‌ها را روی پنجرة سیمی خنک کنید و بعد هر کیک را برش دهید تا دو لایه شود. آن‌گاه کرم آلبالو را روی لایه‌‌های کیک بمالید و آنها را روی هم قرار دهید. سپس رو و اطراف کیک را با کرم بپوشانید و با کرم گاناش و میوه‌های تابستانی بیارائید.

 

روش تهیة کرم آلبالو

آلبالوها را همراه با شکر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و نرم شود. سپس آن را پوره کنید و در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌‌ماری حل کنید. حالا محلول ژلاتین را درون پورة آلبالو بریزید و همینکه آلبالو کاملا خنک شد، آن را با خامة فرم گرفته مخلوط کنید.

 

روش تهیة کرم گاناش

برای تهیه کرم گاناش، 100 گرم خامه را گرم کنید و 250 گرم شکلات خرد کرده به آن بیفزائید و هم بزنید تا شکلات در خامه آب شود.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کیک، میوه های تابستانی، کیک میوه ای، تزیین کیک، کرم گاناش تعداد بازديد: 342 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز