Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 07:03

7
مرداد
مربای گلابی خانگی + دستور تهیه

مربای گلابی خانگی + دستور تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع مربای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

 قصد داریم امروز شما را با طرز تهیه مربای گلابی خانگی آشنا کنیم.با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گلابی ...............یک کیلو

شکر.................یک کیلو

آب................دو لیوان

آب لیمو...............یک قاشق

 

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مربای زردآلو

طرز تهیه مربا هلو ؛ خوش طعم و معطر

مربای توت سیاه + طرز تهیه

مربای گل گاو زبان + طرز تهیه

 

 

طرز تهیه:

گلابی های شسته شده رو پوست می گیریم و به دلخواه خرد می کنیم من از گلابی های کوچک به صورت  کامل استفاده کردم و با یه چاقوی تیز از قسمت انتهایی هسته های داخلش رو خالی کردم می تونید گلابی ها رو از وسط نصف کنین و هسته های داخلی رو در بیارین و به صورت نصفه مربا رو تهیه کنید یا اینکه به صورت حلقه ای و.....

آب و شکر رو مخلوط می کنیم و روی حرارت متوسط قرار می دیم تا شکر کاملا حل بشه و حالت شفاف پیدا کنه بعد حرارت رو کم می کنیم و اجازه میدیم بجوشه وقتی کاملا قوام اومد گلابی ها رو اضافه می کنیم ، می تونید برای خوشرنگ تر شدن مربا قبل اضافه کردن گلابی کمی زعفران به شیره اضافه کنیدو بعد گلابی ها رو اضافه کنید (اضافه کردن زعفران دلخواه هست اما من اضافه کردم و در رنگ مرباتون تاثیر داره)

اجازه بدید گلابی ها داخل شهد با حرارت ملایم بجوشند تا کاملا بپزند و چند بار اونها رو داخل شیره حرکت بدید تا به طور یک نواخت همه قسمت های گلابی پخته شود وقتی گلابی ها کاملا پختند و به نرمی مناسب مربا رسیدند آبلیمو رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید یک شب داخل همون قابلمه در دمای آشپزخونه بمونه تا خنک بشه

بعد از طی این زمان اگه احساس کردید شیره قوام لازم رو نداره(چون وقتی گلابی ها رو به شیره قوام اومده اضافه می کنیم آب می اندازند و قوام شیره از بین میره و ممکنه بعد از پختن گلابی ها شیره به قوام دلخواهتون نرسه)گلابی ها رو از داخل شیره بردارید و اجازه بدید شیره با حرارت کم بجوشه تا قوام بیاد و وقتی خنک شد شیره قوام اومده رو روی گلابی ها بریزید و داخل یخچال نگه داری کنید

منبع: deser_duni

 

برچسب ها: مربا، خواص گلابی، گلابی، مربا گلابی، طرز تهیه مربا گلابی تعداد بازديد: 459 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز