Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:43

15
مرداد
مولتی بری موس

مولتی بری موس

توت فرنگی، شاتوت و تمشک را با شکر و آبلیموی ترش تازه در بلندر بریزید و دستگاه را 2 دقیقه روشن کنید تا مواد پوره شوند یک‌دوم پیمانه از پوره را در ظرف کوچکی ریخته و ژلاتین را روی آن بپاشید و روی بخار آب جوش قرار دهید .

مریم امیری:

 

مواد لازم برای 8 -10 نفر

توت فرنگی...............300 گرم

شاتوت.............100 گرم

تمشک............    100 گرم

شکر.............50 گرم

آبلیمو............. 1  قاشق چایخوری

پودر ژلاتین............... 2  قاشق سوپخوری

وانیل  ............... یک‌هشتم  قاشق چایخوری

خامة فرم داده شده ...............190 گرم

سفیدة تخم مرغ..............80 گرم

شکر..............110 گرم

 

 بیشتر بخوانید:

موس بلژیکی

موس کیک آلبالو و گیلاس

موس انبه

روش تهیه

توت فرنگی، شاتوت و تمشک را با شکر و آبلیموی ترش تازه در بلندر بریزید و دستگاه را 2 دقیقه روشن کنید تا مواد پوره شوند  یک‌دوم پیمانه از پوره را در ظرف کوچکی ریخته و ژلاتین را روی آن بپاشید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین آب شود سپس آن را با بقیة پوره مخلوط کنید وانیل و خامه را به مواد بیفزایید.  سفیدة تخم مرغ‌ها را با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً فرم بگیرد. سپس شکر را کم کم به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید.  حالا سفیده را در چند مرحله به مواد افزوده و با لیسک مخلوط کنید.  مایة آماده را در قالب سلیکونی با گنجایش 1 لیتر ریخته و آن را یک شب در فریزر قرار دهید تا خوب ببندد.  دسر را در ظرف مورد نظر برگردانده و در صورت تمایل با کمی بریلو، میوه و شکلات تزیین و سرو کنید.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: دسر، آموزش آشپزی، مولتی بری موس، طرز تهیه مولتی بری موس تعداد بازديد: 419 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز