موادلازم
آرد............ دو لیوان
شکر............. یک لیوان
ماست............. یک لیوان
روغن مایع............... یک لیوان
تخم مرغ................ چهار عدد
هل......... یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر............... دو قاشق چایخوری.
موادلازم شربت
شکر ..........یک پیمانه
آب .............یک پیمانه
گلاب....... نصف پیمانه
زعفران آب کرده.............. یک قاشق سوپخوری غلیظ
هل........... ربع قاشق چایخوری
طرزتهیه
روغن و شکر را حسابی هم می زنیم (من دو قاشق از شکر کم کردم) طوری که کرمی بشه و شکر حل بشه سپس تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا حسابی تخم مرغها کف کنند بعد ماست رو به مواد اضافه کنید .
بازهم به هم زدن ادامه بدید (ماست مورد استفاده حتما شیرین باشه) بعد هل رو اضافه کنید بعد آرد وبکینگ پودر رو کم کم به مواد اضافه کنید با لیسک زیرو رو کنید تا یکدست بشه حالا داخل قالب مورد نظر بریزید و بزارید داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ تا ۴۵ دقیقه (باز بستگی به فرتون داره بعد از سی دقیقه با خلال چک کنید اگر خلال تمیز بیرون دراومد یعنی کیک کاملا پخته وگرنه مجدد در فر رو ببنید اجازه بدید چند دقیقه دیگه بپزه) در اخر گریل رو روشن کنید تا روش طلایی بشه.
حالا مواد شربت رو آماده می کنیم: شکر و آب و زعفران رو با هم قاطی میکنیم و برای ده دقیقه می زاریم روی شعله متوسط نیازی نیست خیلی غلیظ بشه در آخر هل رو اضافه می کنیم و وقتی خواستید شعله رو خاموش کنید گلاب رو بریزید کیک رو می زاریم حسابی سرد بشه و بعد آروم برش می زنیم سپس شربت خنک شده رو می ریزیم روی کیک وحسابی سیرابش می کنیم بعد کیک رو به مدت چهار تا پنج ساعت بزارید داخل یخچال تا کیک استراحت کنه سپس برشها رو جدا کنید می تونید روش رو با پودر نارگیل، یا گردو یا پسته تزیین کنید.
منبع: shahre_shekamooha