Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 23:29

5
دی
میت لوف بیکن

میت لوف بیکن

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه کرفس را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا پیاز را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس شعله را خاموش کنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 6-8 نفر 

روغن مایع                           2 قاشق سوپخوری

مغز کرفس ریز خرد کرده         یک پیمانه

پیازداغ                                2 قاشق سوپخوری

گوشت چرخکرده بدون چربی  750 گرم

دارچین                               یک دوم قاشق چایخوری

زعفران حلکرده                     2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل                         به میزان لازم

ترخون و مرزه خشک              2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ همزده                    یک عدد

شیر                                  یک پیمانه

آرد سوخاری                       سه چهارم پیمانه

بیکن اسلامی                     به میزان لازم

سیب‌زمینی پخته و خرد کرده  5 عدد متوسط

روش تهیه میت لوف بیکن 

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.

آن‌گاه کرفس را بیفزائید و قدری تفت دهید.

حالا پیاز را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

سپس شعله را خاموش کنید.

اینک گوشت، دارچین، زعفران، نمک، فلفل،‌ ترخون، مرزه و تخم‌مرغ را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

شیر و آرد سوخاری را نیر به مخلوط اضافه کرده و دو دقیقه بخوبی هم بزنید.

حالا مخلوط را به مواد گوشتی بیفزائید و آن را خوب ورز دهید تا انسجام پیدا کند.

اکنون قالب مافین را به ابعاد 12×22 با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب کنید.

سپس مایه گوشتی را درون قالب بریزید و با دست خوب بفشارید حالا رویش را با فویل بپوشانید و به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد در طبقه وسط فر بپزید.

آن‌گاه میت‌لوف را از فر خارج کرده و ده دقیقه صبر کنید.

سپس آن را از قالب خارج کنید و رویش را با نوارهای بیکن بپوشانید و 15 دقیقه دیگر در فر بپزید.

حالا سیب‌زمینی‌ها را که از قبل پوست گرفته و در سینی فر  برشته‌ کرده‌اید، کنار میت‌لوف برش زده قرار دهید و آن را سرو نمائید.

یادآوری

در صورت دلخواه می‌توانید از قارچ هم برای تزئین استفاده کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانیم:

میت لوف پنیر و بوقلمون

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، میت لوف بیکن، میت لوف، روش تهیه میت لوف، طرز تهیه میت لوف بیکن، دستور تهیه میت لوف تعداد بازديد: 680 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز