اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6-8 نفر
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
مغز کرفس ریز خرد کرده یک پیمانه
پیازداغ 2 قاشق سوپخوری
گوشت چرخکرده بدون چربی 750 گرم
دارچین یک دوم قاشق چایخوری
زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
ترخون و مرزه خشک 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ همزده یک عدد
شیر یک پیمانه
آرد سوخاری سه چهارم پیمانه
بیکن اسلامی به میزان لازم
سیبزمینی پخته و خرد کرده 5 عدد متوسط
روش تهیه میت لوف بیکن
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.
آنگاه کرفس را بیفزائید و قدری تفت دهید.
حالا پیاز را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس شعله را خاموش کنید.
اینک گوشت، دارچین، زعفران، نمک، فلفل، ترخون، مرزه و تخممرغ را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
شیر و آرد سوخاری را نیر به مخلوط اضافه کرده و دو دقیقه بخوبی هم بزنید.
حالا مخلوط را به مواد گوشتی بیفزائید و آن را خوب ورز دهید تا انسجام پیدا کند.
اکنون قالب مافین را به ابعاد 12×22 با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب کنید.
سپس مایه گوشتی را درون قالب بریزید و با دست خوب بفشارید حالا رویش را با فویل بپوشانید و به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد در طبقه وسط فر بپزید.
آنگاه میتلوف را از فر خارج کرده و ده دقیقه صبر کنید.
سپس آن را از قالب خارج کنید و رویش را با نوارهای بیکن بپوشانید و 15 دقیقه دیگر در فر بپزید.
حالا سیبزمینیها را که از قبل پوست گرفته و در سینی فر برشته کردهاید، کنار میتلوف برش زده قرار دهید و آن را سرو نمائید.
یادآوری
در صورت دلخواه میتوانید از قارچ هم برای تزئین استفاده کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانیم: