تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه
مواد لازم لوف موز و گردو
كره 40 گرم
تخممرغ 2 عدد
موز رسیده و له كرده 2 عدد (1 پیمانه)
شكر قهوهای 200 گرم
ماست همزده 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
شیرهی خرما یا انگور 90 گرم (یك چهارم پیمانه)
كشمش پلوئی 90 گرم
كشمش سبز 80 گرم
زردآلوی خشك خرد كرده 45 گرم
گردوی برشته و خرد كرده 100 گرم
آرد 375 گرم
بیكینگپودر یكو یكدوم قاشق چایخوری
پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری
جوز هندی، دارچین و میخك از هر كدام یكدوم قاشق چایخوری
موز رسیده 1 عدد درشت
روش تهیه
فر را با دمای 160 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب لوف را به اندازهی 14×23 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. كره را آب كنید و بگذارید خنك شود. آنگاه تخممرغها را قدری با چنگال بزنید و كره، موز له كرده، شكر قهوهای، ماست و شیرهی خرما را بیفزائید و مخلوط نمائید.
سپس هر دو كشمش، زردآلو و نیمی از گردو را درون مایهی فراهم كرده بریزید و مخلوط آرد، بیكینگپودر و ادویهها را به آن بیفزائید. حالا این مخلوط را در قالب بریزید و رویش را با فویل چربكرده بپوشانید و یك ساعت در فر بپزید. در این میان موز را حلقهحلقه كنید، قالب را از فر درآورید و فویل را بردارید. اكنون موز و باقیماندهی گردو را روی نان بچینید و دوباره در فر قرار دهید و به مدت تقریبی یك ساعتونیم در فر بپزید.
اینك نان را از فر درآورید و ده دقیقه در قالب نگه دارید. سپس آن را روی پنجرهی سیمی برگردانید و بگذارید كاملاً خنك شود. نان را برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.