Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 05:56

6
تیر
حلواي‌عسلي

حلواي‌عسلي

آرد را در تابه‌ي مناسبي بريزيد، روي اجاق بگذاريد و با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. سپس روغن را اضافه كنيد و به مدت 5 دقيقه‌ي ديگر تفت دهيد. آن‌گاه از روي حرارت برداريد و شير عسلي و زعفران دمكرده را به آن بيفزائيد.

مژگان فرهنگ :

 

مواد لازم براي 15-20 عدد:

آرد گندم................... 125 گرم

روغن جامد............. 70 گرم

شيرعسلي.............. 250 گرم

زعفران دمكرده................ 2 قاشق سوپخوري

 بیشتر بخوانید:

حلواي بادام‌زعفراني

طرز تهیه حلوای مدرن

طرز تهیه حلوای گردو

حلوا اوماج + طرز تهیه

 

روش‌تهیه

 آرد را در تابه‌ي مناسبي بريزيد، روي اجاق بگذاريد و با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. سپس روغن را اضافه كنيد و به مدت 5 دقيقه‌ي ديگر تفت دهيد. آن‌گاه از روي حرارت برداريد و شير عسلي و زعفران دمكرده را به آن بيفزائيد و كاملاً مخلوط نمائيد. اينك حلوا را داخل قيف بريزيد و در كاغذهاي مخصوص بگذاريد.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: حلوا تعداد بازديد: 353 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز