مژگان فرهنگ :
مواد لازم براي 15-20 عدد:
آرد گندم................... 125 گرم
روغن جامد............. 70 گرم
شيرعسلي.............. 250 گرم
زعفران دمكرده................ 2 قاشق سوپخوري
بیشتر بخوانید:
حلواي بادامزعفراني
طرز تهیه حلوای مدرن
طرز تهیه حلوای گردو
حلوا اوماج + طرز تهیه
روشتهیه
آرد را در تابهي مناسبي بريزيد، روي اجاق بگذاريد و با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. سپس روغن را اضافه كنيد و به مدت 5 دقيقهي ديگر تفت دهيد. آنگاه از روي حرارت برداريد و شير عسلي و زعفران دمكرده را به آن بيفزائيد و كاملاً مخلوط نمائيد. اينك حلوا را داخل قيف بريزيد و در كاغذهاي مخصوص بگذاريد.