مژگان فرهنگ :
مواد لازم براي25 برش
آرد گندم............. 200 گرم
آرد برنج............ 50 گرم
روغن جامد.............. 125 گرم
پودر هل ...........1 قاشق سوپخوري
پودر بادام ...........80 گرم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه حلوای مدرن
مواد لازم براي تهيهي شربت
آب............ 250 ميلي ليتر
شكر.......... 500 گرم
زعفران دمكرده............. 1 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي تزئين
گردوي خرد كرده .................. به ميزان لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه حلوای پسته
طرز تهیه حلوای گردو
حلوا اوماج + طرز تهیه
روشتهیه
آرد گندم را در تابهي مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد و با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. آرد برنج را هم جداگانه تفت دهيد. اينك هر دو را با هم تركيب كنيد. بعد روغن را بيفزائيد و به مدت 5 دقيقهي ديگر تفت دهيد. حالا تابه را از روي اجاق برداريد و صبر كنيد تا كاملاً خنك شود. سپس هل و بادام را اضافه كنيد. اكنون آب و شكر را روي حرارت قراردهيد تا شكر در آب حل شود. اينك زعفران دمكرده را اضافه نمائيد و شربت را بجوشانيد تا به اندازهي لازم غليظ شود. حالا بتدريج شربت را به تركيب بالا بيفزائيد و مخلوط نمائيد. اكنون قالب مستطيل شكل به اندازهي 30×30 سانتيمتر را با سلفون كاملاً بپوشانيد. سپس حلوا را درون قالب بريزيد، سطح آن را صاف كنيد و با گردو بپوشانيد و پس از سرد شدن، به شكل لوزي برش بزنيد و در ظرف زيبائي بچينيد.