Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 14:13

1
تیر
حلواي بادام‌زعفراني

حلواي بادام‌زعفراني

آرد گندم را در تابه‌ي مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد و با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. آرد برنج را هم جداگانه تفت دهيد. اينك هر دو را با هم تركيب كنيد. بعد روغن را بيفزائيد و به مدت 5 دقيقه‌ي ديگر تفت دهيد.

مژگان فرهنگ :

 

مواد لازم براي25 برش

آرد گندم............. 200 گرم

آرد برنج............ 50 گرم

روغن جامد.............. 125 گرم

پودر هل ...........1 قاشق سوپخوري

پودر بادام ...........80 گرم

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه حلوای مدرن

مواد لازم براي تهيه‌ي شربت

آب............ 250 ميلي ليتر

شكر.......... 500 گرم

زعفران دمكرده............. 1 قاشق سوپخوري

 

مواد لازم براي تزئين

گردوي خرد كرده   .................. به ميزان لازم

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه حلوای پسته

طرز تهیه حلوای گردو

حلوا اوماج + طرز تهیه

 

 

روش‌تهیه

آرد گندم را در تابه‌ي مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد و با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. آرد برنج را هم جداگانه تفت دهيد. اينك هر دو را با هم تركيب كنيد. بعد روغن را بيفزائيد و به مدت 5 دقيقه‌ي ديگر تفت دهيد. حالا تابه را از روي اجاق برداريد و صبر كنيد تا كاملاً خنك شود. سپس هل و بادام را اضافه كنيد. اكنون آب و شكر را روي حرارت قراردهيد تا شكر در آب حل شود. اينك زعفران دمكرده را اضافه نمائيد و شربت را بجوشانيد تا به اندازه‌ي لازم غليظ شود. حالا بتدريج شربت را به تركيب بالا بيفزائيد و مخلوط نمائيد. اكنون قالب مستطيل شكل به اندازه‌ي 30×30 سانتيمتر را با سلفون كاملاً بپوشانيد. سپس حلوا را درون قالب بريزيد، سطح آن را صاف كنيد و با گردو بپوشانيد و پس از سرد شدن، به شكل لوزي برش بزنيد و در ظرف زيبائي بچينيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: حلوا تعداد بازديد: 458 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز