Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 23:58

4
فروردین
طرز تهیه کیک گل سرخ و گلاب

طرز تهیه کیک گل سرخ و گلاب

در این مقاله از مجله آشپزی قصد داریم طرز تهیه این کیک خوشمزه را به شما آموزش دهیم. کیک گل سرخ یکی از کیک‌های خوشمزه‌ای است که به راحتی میتوانید آنرا در خانه درست کنید.

 کیک گل سرخ یکی از کیک‌های خوشمزه‌ای است که به راحتی میتوانید آنرا در خانه درست کنید.

 

مواد لازم:

تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱ پیمانه
شیر: ½ پیمانه
گلاب: ¼ پیمانه
روغن مایع: ¾ پیمانه
گل محمدی: ¼ پیمانه
فندق خرد شده: ½ پیمانه
آرد: ۲/۵ پیمانه
بکینگ پودر: ۱ قاشق سوپخوری

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه گز لقمه‌ای ؛ شیرینی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی

کیک وانیلی با کرم فندق + طرز تهیه


طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ‌ها را به همراه شکر با همزن بزنید تا دانه‌های شکر حل شود. (حدود ۳ یا ۴ دقیقه)

سپس روغن مایع را اضافه کنید و گلاب و شیر را در مراحل بعدی.

آرد را به همراه بکینگ پودر الک کنید و در دو سه مرحله به مایه کیک بیفزائید.

در آخر فندق‌های خرد را بریزید و با قاشق آرام هم بزنید.

کف قالب را کاغذ کاهی بیاندازید و مایع کیک را در قالب بریزید، در فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه اجازه پخت دهید.

با توجه به اینکاه این کیک کمی خشک است با یک گاناش شکلاتی (سس شکلاتی) سرو شود، بدین منظور مقدار ۵۰ گرم شکلات تخته ایی و ۵۰ گرم خامه را به روش بن ماری روی بخار کتری حل و آماده کنید و سطح کیک را با آن بپوشانید.

بدلیل اینکه گل سرخ و گلاب طبع گرم دارد، پخت آن در فصول سرد سال توصیه میشود.

برچسب ها: کیک، شیرینی پزی، کیک گلاب، کیک گلاب و گل سرخ، طرز تهیه کیک گلاب تعداد بازديد: 473 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز