Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 13:36

14
فروردین
کوکی شکلاتی

کوکی شکلاتی

آرد، پودر کاکائو، نمک و بیکینگ‌پودر را باهم مخلوط و الک کنید. آن‌گاه روغن و شکر را با همزن برقی بزنید و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید. هر یک از تخم‌مرغ‌ها را یک دقیقه با همزن برقی بزنید.

آرزو مقدم :

مواد لازم برای حدود  ۳۵ عدد

آرد     ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو     ۷۵ گرم
نمک     یک‌چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر     یک قاشق چایخوری
روغن مایع     ۶۰ میلی لیتر (یک‌چهارم پیمانه)
شکر دانه ریز     ۱۵۰ گرم
 تخم مرغ     دو عدد درشت
اسانس وانیل     یک قاشق چایخوری
پودر شکر برای روی شیرینی     ۱۵۰ گرم

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ی حلوا شعریه؛ دسر خوشمزه عربی

طرز تهیه دونات خوشمزه

کوکی بستنی

 روش‌تهیه

آرد، پودر کاکائو، نمک و بیکینگ‌پودر را باهم مخلوط و الک کنید. آن‌گاه روغن و شکر را با همزن برقی بزنید و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید. هر یک از تخم‌مرغ‌ها را یک دقیقه با همزن برقی بزنید. سپس وانیل و مواد خشک را افزوده و مخلوط سازید. حالا خمیر فراهم کرده را در ظرف دردار بگذارید و ۲۴ ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون هر بار به اندازة 2 قاشق چایخوری از خمیر بردارید و آن را به شکل توپ درآورید، آنها را در پودر شکر بغلتانید و با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید. آن‌گاه شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجة سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، کوکی شکلاتی، طرز تهیه کوکی شکلاتی، اسانس وانیل تعداد بازديد: 446 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز