افسانه ظروفی :
مواد لازم برای حدود 18 عدد
خمیر میلفوی حدود 450 گرم
بادام خرد و برشته کرده 50 گرم
مواد لازم برای تهیة کرم پرتقالی
زردة تخممرغ 4 عدد
شکر 80 گرم
آب پرتقال 160 میلیلیتر (دو سوم پیمانه)
آرد 2 قاشق سوپخوری
نشاستة ذرت 2 قاشق سوپخوری
اسانس وانیل 2 قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه شیرینی کشمشی
کاپ کیک زردآلو و هویج
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی
روش تهیه
خمیر میلفوی را به ضخامت 2 میلیمتر روی سطح آرد پاشیده باز کنید و نوارهایی از آن را به عرض یک و نیم و طول 50 سانتیمتر برش دهید. آنگاه نوارهای خمیر را دور استوانههای فلزی مخصوص بپیچید به گونهایکه اندکی روی هم قرار بگیرد. (overlap) سپس روی خمیرها سفیدة تخممرغ بمالید و شکر بپاشید و آنها را روی سینی شیرینیپزی بچینید (قسمت شکری بالا باشد) حالا سینی را یک شب در یخچال بگذارید تا خمیر کاملا سرد شود. اینک کنولیها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید تا طلائی رنگ شوند. همینکه کنولیها خنک شدند، داخلشان را با کرم پر کنید و دو طرفشان را در بادام خرد کرده بغلتانید.
روش تهیة کرم پرتقالی:
زردة تخممرغها و شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. آب پرتقال را گرم کنید و نشاستة ذرت و آرد را به زردة تخممرغها بیفزائید. آنگاه نیمی از آب پرتقال گرم کرده را روی مخلوط تخممرغی بریزید و بعد همة آب پرتقال را بیفزائید.
سپس همة مواد را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود. حالا وانیل را به کرم بیفزائید. همینکه کرم خنک شد، آن را مصرف کنید.