تحریریه زندگی آنلاین - افسانه ظروفی :
مواد لازم برای حدود 18 عدد
روغن مایع |
80 میلیلیتر (یکسوم پیمانه) |
شکر |
100 گرم |
تخممرغ |
1 عدد |
هویج ریز رنده کرده |
1 پیمانه |
گردوی آسیاب کرده |
40 گرم |
آرد |
110 گرم |
بیکینگپودر |
یکدوم قاشق چایخوری |
مخلوط هل و دارچین |
یکدوم قاشق چایخوری |
قیسی نرم (ریز خرد کرده) | 1 قاشق سوپخوری |
مواد لازم برای کرم پنیرو لیمو
پنیر ماسکارپونه | 90 گرم |
کرة نرم شده | 30 گرم |
پوست لیمو (رندة کرده) | 1 قاشق چایخوری |
پودر شکر الک کرده | حدود 200 گرم |
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالبهای کاپ کیک را با کپسولهای کاغذی بپوشانید. آنگاه روغن، شکر و تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد هویج و گردو را به آن بیفزائید. سپس مخلوط الک کردة آرد، بیکینگپودر و ادویه را همراه با قیسی درون مایه بریزید و هم بزنید. حالا مایة فراهم کرده را در قالبها بریزید و کاپ کیکها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید. همینکه کاپ کیکها خنک شدند، رویشان را با کرم پنیر و قیسی خرد کرده بیارائید.
روش تهیة کرم پنیر و لیمو: پنیر و کره را اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه پوست لیمو را بیفزائید و بعد پودر شکر را کم کم درون کرم بریزید و مخلوط کنید.