تحریریه زندگی آنلاین :
مواد لازم
تخممرغ 3 عدد
کره نرم 200 گرم
شکر دانه ریز 150 گرم
شیر 125 میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
آرد 185 گرم
بیکینگپودر یک و یکچهارم قاشق چایخوری
کره بادام زمینی 1 قاشق چایخوری
موز پوره کرده 1 عدد
گردوی برشته و خردکرده 100 گرم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کیک گل سرخ و گلاب
طرز تهیهی شیرینی نارگیلی؛ مخصوص عید نوروز
طرز تهیه شیرینی کشمشی
روش تهیه
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی مافن را با کپسولهای کاغذی بپوشانید. آنگاه تخممرغها، کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس شیر را افزوده و مخلوط سازید. حالا آرد، بیکینگپودر و کره بادام زمینی را درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید. اکنون موز و گردو را بیفزائید و مایه کیک را هم بزنید و درون کپسولها بریزید. به گونهای که یکسوم از سر قالبها، خالی بماند. اینک کیک فنجانی را به مدت تقریبی 18-20 دقیقه، در فر بپزید و روی پنجره سیمی خنک کنید. در صورت دلخواه، قدری کره بادامزمینی روی کیکهای فنجانی خنک شده، بریزید و با فوندانت بپوشانید. آنگاه کیکهای فنجانی را با گلهای دستساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.