Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:59

14
فروردین
کیک فنجانی موز و گردو

کیک فنجانی موز و گردو

فر را با دمای 160 درجه‌ سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی مافن را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

تحریریه زندگی آنلاین :

 

مواد لازم

تخم‌مرغ   3 عدد

 کره نرم 200 گرم

شکر دانه ریز       150 گرم

شیر       125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

آرد        185 گرم

بیکینگ‌پودر         یک و یک‌چهارم قاشق چایخوری

کره بادام ‌زمینی     1 قاشق چایخوری

موز پوره کرده       1 عدد

گردوی برشته و خردکرده     100 گرم

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک گل سرخ و گلاب

طرز تهیه‌ی شیرینی نارگیلی؛ مخصوص عید نوروز

طرز تهیه شیرینی کشمشی

روش تهیه

فر را با دمای 160 درجه‌ سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی مافن را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس شیر را افزوده و مخلوط سازید. حالا آرد، بیکینگ‌پودر و کره بادام زمینی را درون مایه‌ فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید. اکنون موز و گردو را بیفزائید و مایه‌ کیک را هم بزنید و درون کپسول‌ها بریزید. به گونه‌ای که یک‌سوم از سر قالب‌ها، خالی بماند. اینک کیک فنجانی را به مدت تقریبی 18-20 دقیقه، در فر بپزید و روی پنجره سیمی خنک کنید. در صورت دلخواه، قدری کره بادام‌زمینی روی کیک‌های فنجانی خنک شده، بریزید و با فوندانت بپوشانید. آن‌گاه کیک‌های فنجانی را با گل‌های دست‌ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.

برچسب ها: کیک، کره بادام زمینی، کیک فنجانی، کیک فنجانی موز و گردو، طرز تهیه کیک فنجانی موز و گردو، تزئین کیک فنجانی تعداد بازديد: 619 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز