عارفه ابن الرضا
مواد لازم براي ١٢ - 14 نفر
مواد لازم مياني
سفيده تخممرغ ٢ عدد
پودر نارگيل ١٧٠ گرم
پودر شكر ١٥٠ گرم
مواد لازم برای تهیه کیک
تخممرغ ٣ عدد
شكر ١٨٥ گرم
وانيل شكري یکچهارم قاشق چایخوری
شير ١٤٥ ميليليتر (یکدوم پیمانه بعلاوه 2 قاشق سوپخوری)
روغن مايع ١١٥ ميلي ليتر (یکدوم پیمانه سرخالی)
آرد ٣٠٠ گرم
بيكينگ پودر ٢ قاشق چایخوری
پودر كاكائو ٣ قاشق سوپخوری
روش تهیه
سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنيد تا اندکی کف کند و سفید شود (نیازی به فرم گرفتن آن نیست!). آنگاه پودر شكر و پودر نارگيل را به آن بيفزائيد و با همزن برقی هم بزنید. سپس از این مخلوط توپهایی بسازید و آنها را تا آماده شدن کیک، در یخچال نگه دارید.
حالا به این ترتیب مایه کیک را فراهم کنید. تخممرغها، شکر و وانيل را در حدود ١٠ دقيقه با همزن برقی بزنيد تا کمرنگ و سبک شوند. سپس روغن مایع و شير را به آرامی و همزمان به این مایه بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید. حالا آرد، بيكينگپودر و پودر کاکائو را الک كنيد و در سه نوبت به مایه بيفزائيد و مخلوط کنید. مراقب باشید که مایه کیک را زیاد هم نزنید، چون پف کیک از بین میرود. اکنون قالب ميانتهي را به قطر ٢٤-٢٥ سانتيمتر با اسپري روغن مخصوص قنادی چرب کنید و آرد بپاشید. سپس یکسوم از مايه کیک را درون قالب بریزید و توپهای فراهم کرده نارگیلی را كنار هم و دایرهوار، وسط قالب روي مایه کیک بچینید. اینک باقیمانده مایه را به آرامی داخل قالب بریزید و رویش را صاف کنید. آنگاه کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کیک شکلاتی پنیری