Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:16

24
آذر
کیک شکلاتی پنیری

کیک شکلاتی پنیری

پنیر خامه‌ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس نشاسته ذرت را روی این مایه الک کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

عارفه ابن الرضا

 

مواد لازم برای حدود 12-15 نفر 

شکر دانه ریز                                          140 گرم

 تخم‌مرغ                                                3 عدد

اسانس وانیل                                          1 قاشق چایخوری

روغن مایع                                              80 گرم (یک سوم پیمانه)

شیر                                                      120میلی‌لیتر (حدود یک دوم پیمانه سرخالی)

آرد                                                        200 گرم

بیکینگ‌پودر                                              1 قاشق چایخوری

پودر کاکائو                                               30 گرم

نمک                                                      یک پینچ

پوست پرتقال رنده کرده                             1 قاشق چایخوری 

مواد لازم پنیری

پنیر خامه‌ای (به دمای محیط رسیده باشد)    300 گرم

شکر دانه ریز                                           50 گرم

تخم‌مرغ                                                 1 عدد

اسانس وانیل                                           یک‌دوم قاشق چایخوری

نشاسته ذرت                                          30 گرم

روش‌ تهیه کیک شکلاتی پنیری 

روش تهیه مایه پنیری

پنیر خامه‌ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس نشاسته ذرت را روی این مایه الک کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

حالا مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر 1سانتیمتر بریزید و کنار بگذارید.

روش تهیه کیک شکلاتی

شکر، تخم‌مرغ‌ها و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود و بعد روغن و شیر را کم کم افزوده و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.

آن‌گاه آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را الک کنید و همراه با نمک و پوست پرتقال به مایه فراهم کرده بیفزائید و به شکل دورانی هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

حالا مایه به دست آمده را در قالب چربکرده و آرد پاشیده به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و رویش را صاف کنید.

سپس مایه پنیری را به شکل دلخواه روی مایه کیک پایپ کنید و قالب را در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید.

اکنون کیک را به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.

کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

یادآوری

برای حصول اطمینان از پخت کامل کیک، خلال چوبی را در وسط کیک فرو کنید و چنانچه چیزی از مایه کیک به خلال چوبی نچسبیده باشد، کیک پخته است.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کیک شکلاتی زردآلو

کیک مرطوب شکلاتی

 

برچسب ها: کیک شکلاتی، روش تهیه کیک شکلاتی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، کیک خانگی، شور و شیرین، کیک شکلاتی پنیری، کیک پنیری تعداد بازديد: 1250 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز