عارفه ابن الرضا
مواد لازم برای حدود 12-15 نفر
شکر دانه ریز 140 گرم
تخممرغ 3 عدد
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 80 گرم (یک سوم پیمانه)
شیر 120میلیلیتر (حدود یک دوم پیمانه سرخالی)
آرد 200 گرم
بیکینگپودر 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 30 گرم
نمک یک پینچ
پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق چایخوری
مواد لازم پنیری
پنیر خامهای (به دمای محیط رسیده باشد) 300 گرم
شکر دانه ریز 50 گرم
تخممرغ 1 عدد
اسانس وانیل یکدوم قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 30 گرم
روش تهیه کیک شکلاتی پنیری
روش تهیه مایه پنیری
پنیر خامهای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه تخممرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس نشاسته ذرت را روی این مایه الک کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.
حالا مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر 1سانتیمتر بریزید و کنار بگذارید.
روش تهیه کیک شکلاتی
شکر، تخممرغها و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود و بعد روغن و شیر را کم کم افزوده و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.
آنگاه آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را الک کنید و همراه با نمک و پوست پرتقال به مایه فراهم کرده بیفزائید و به شکل دورانی هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
حالا مایه به دست آمده را در قالب چربکرده و آرد پاشیده به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و رویش را صاف کنید.
سپس مایه پنیری را به شکل دلخواه روی مایه کیک پایپ کنید و قالب را در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید.
اکنون کیک را به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.
کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
یادآوری
برای حصول اطمینان از پخت کامل کیک، خلال چوبی را در وسط کیک فرو کنید و چنانچه چیزی از مایه کیک به خلال چوبی نچسبیده باشد، کیک پخته است.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کیک شکلاتی زردآلو
کیک مرطوب شکلاتی