Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:22

17
آذر
لقمه های اسپایسی سیب و بادام

لقمه های اسپایسی سیب و بادام

یک سوم از شیر، مایه خمیر و یک قاشق سوپخوری از شکر را در کاسه کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر وربیاید و حباب‌هائی روی آن ظاهر شود.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای حدود 15 عدد 

شیر ولرم                                     250 میلی‌لیتر ( 1 پیمانه)

مایه خمیر خشک                           7 گرم (حدود 2 قاشق چایخوری)

شکر                                           40 گرم

آرد نان                                         350 گرم

آرد نول                                         150 گرم

کره نرم شده                                 60 گرم

نمک                                            یک‌دوم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ                                        2 عدد درشت

تخم‌مرغ برای روی خمیر                   1 عدد 

مواد لازم میانی

کره                                          50 گرم

سیب پوست کنده و خرد کرده        3 عدد متوسط (450 گرم)

میپل‌سیروپ                               2 قاشق سوپخوری

شکر                                         1 قاشق سوپخوری

مخلوط دارچین، هل، جوز هندی      1 قاشق چایخوری

کشمش پلویی یا طلایی               40  گرم

خلال بادام  بوداده                        40 گرم

 

روش تهیه لقمه های اسپایسی سیب و بادام 

یک سوم از شیر، مایه خمیر و یک قاشق سوپخوری از شکر را در کاسه کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر وربیاید و حباب‌هائی روی آن ظاهر شود.

آن‌‌گاه باقیمانده شکر، آرد نان، آرد نول، نمک و کره را در کاسه همزن برقی بریزید و در وسط آن حفره‌ای بسازید.

سپس باقیمانده شیر، مایه خمیر ورآمده و تخم‌مرغ‌ها را درون این حفره بریزید و مواد را با مفتول مخصوص خمیر با همزن برقی بزنید تا خمیر شود.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش افزایش پیدا کند.

در این میان مواد میانی را فراهم کنید و بگذارید خنک شود.

اکنون هوای داخل خمیر را با فشار دستتان بگیرید و خمیر را به 15 قسمت مساوی تقسیم کنید.

آن‌گاه هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به شکل مستطیل باز کنید و قدری از مواد میانی را رویش بگذارید و خمیر را ببندید.

اکنون خمیرهای پر کرده را روی سینی چربکرده شیرینی‌پزی بچینید و رویشان را با سلفون بپوشانید.

اینک 45 دقیقه خمیر را در دمای محیط نگه دارید تا حجمشان دوبرابر شود.

سپس روی خمیرها تخم‌مرغ بمالید و در صورت دلخواه قدری پرک بادام بپاشید.

حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و لقمه‌های اسپایسی سیب را به مدت 20-25 دقیقه بپزید.

لقمه‌های اسپایسی سیب و بادام  را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه مواد میانی

کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود.

آن‌گاه سیب‌ها را بیفزائید و بگذارید قدری بپزد.

سپس میپل‌سیروپ، شکر و ادویه‌ها را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر، سیب را روی حرارت بپزید تا کاراملیزه شود.

حالا آن را از روی حرارت بردارید و کشمش و خلال بادام را به آن بیفزائید.

همینکه این مخلوط خنک شد، می‌توانید آن را مصرف کنید. 

یادآوری

لقمه‌های اسپایسی سیب و بادام می‌تواند میان‌وعده سالم، مقوی و مناسبی برای دانش‌آموزان باشد.

همچنین می‌توانید برای وعده صبحانه و عصرانه از آن استفاده کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

لقمه های مرغ با خمیر میل فوی

لقمه مرغ تنوری 

لقمه های مرغ عسلی

لقمه های مرغ و براکلی

 

برچسب ها: شیرینی پزی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، لقمه های اسپایسی سیب و بادام، لقمه دانش آموزان تعداد بازديد: 386 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز