Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 00:30

14
آذر
دونات ایتالیائی فندق و نوتلا (Bombolini)

دونات ایتالیائی فندق و نوتلا (Bombolini)

شیر، مایه خمیر و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر ور آید و حباب‌هایی روی آن ظاهر شود. آن‌گاه آرد نول، آرد نان، نمک دریا، تخم‌مرغ‌ها و کره را در کاسه همزن برقی بریزید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای حدود 32 عدد

 شیر ولرم                                   200 میلی‌لیتر

مایه خمیر خشک                          7 گرم (حدود 2 قاشق چایخوری)

شکر                                           30 گرم

آرد نان                                         170 گرم

آرد نول (آرد شیرینی)                      300 گرم

نمک دریا                                      یک دوم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ همزده                              2 عدد

کره نرم شده                                 60 گرم

روغن مایع                                    برای سرخ کردن به میزان لازم

شکلات آبکرده برای تزئین دونات        به میزان لازم

فندق خرد کرده و برشته کرده           به میزان لازم

مواد لازم میانی

نوتلا                                            به میزان لازم

روش تهیه

شیر، مایه خمیر و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر ور آید و حباب‌هایی روی آن ظاهر شود.

آن‌گاه آرد نول، آرد نان، نمک دریا، تخم‌مرغ‌ها و کره را در کاسه همزن برقی بریزید و اندکی با مفتول مخصوص خمیر هم بزنید.

سپس مایه خمیر ورآمده را بیفزائید و در حدود 8 دقیقه خمیر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

حالا خمیر فراهم کرده را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.

اکنون هوای داخل خمیر را با فشار دستتان بگیرید و آن را به 32 قسمت مساوی تقسیم کنید.

اینک هر قسمت را به شکل توپ درآورید و هر قسمت را روی تکه‌ای کاغذ روغنی بگذارید.

آن‌گاه روی خمیرها را با سلفون بپوشانید و در حدود 45 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا حجمشان افزایش یابد.

سپس روغن را در ظرف مناسبی بریزید و دونات‌ها را دو تا دو تا با کاغذ زیرینش بردارید و در روغن شناور و داغ شده در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

حالا به کمک انبر کاغذ را از روغن خارج کنید.

این کار موجب می‌شود که دونات هنگام برداشتن از روی سینی فرم خود را از دست ندهد و پفش از بین نرود!

دونات‌های سرخکرده را روی کاغذ هوله‌ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود و بعد داخلشان را با نوتلا پر کنید و روی دونات‌ها را با خطوطی از شکلات آبکرده و فندق بیارائید. 

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کیک دونات توت فرنگی

دونات کلاسیک

دونات شکری دارچینی

دونات در شربت

برچسب ها: شیرینی پزی، آشپزباشی، دونات، زندگی آنلاین، شور و شیرین، دونات خانگی، دونات ایتالیائی فندق و نوتلا، دستور تهیه دونات تعداد بازديد: 415 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز