مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای حدود 6 عدد
آرد ۱۸۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ پینچ
تخم مرغ ۱ عدد
اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری
دوغ بینمک ۱۲۵ میلی لیتر(یکدوم پیمانه)
کره آبکرده ۱ قاشق سوپخوری
خامه فرم گرفته ۲۵۰ گرم
توتفرنگی بهمیزان لازم
روش تهیه کیک دونات توت فرنگی
آرد، شکر، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
آنگاه تخممرغ، وانیل، دوغ و کره را به آن بیفزایید و هم بزنید.
سپس مایه فراهم کرده را در قالب چربکرده دونات بریزید و در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت 12 - 15 دقیقه بپزید.
حالا دوناتها را از فر درآورید و پس از ۱۰ دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شوند.
اکنون هر کدام را به دو نیم برش دهید و قدری خامه فرم گرفته و توتفرنگی بین آنها بگذارید.
اینک کیک دونات را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: