Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:08

11
مرداد
دونات در شربت

دونات در شربت

ابتدا شربت را تهیه كنید و آن را كنار بگذارید. آن‌گاه آرد را در كاسه مناسبی الك كنید، ایرمیك را بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس كره را با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای حدود 40 عدد

آرد                                   350 گرم

ایرمیك (سمولینا)               40 گرم

كره خردكرده                      75 گرم

تخم‌مرغ                           2 عدد

شكر                               2 قاشق چایخوری

مایه‌خمیر                        1 قاشق چایخوری

آب ولرم                          60 میلی‌لیتر (یك ‌چهارم پیمانه)

روغن برای سرخ كردن      به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه شربت

شكر                              400 گرم

آب                                250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

لیمو                             1 عدد

روش تهیه دونات در شربت

ابتدا شربت را تهیه كنید و آن را كنار بگذارید. آن‌گاه آرد را در كاسه مناسبی الك كنید، ایرمیك را بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس كره را با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. حالا تخم‌مرغ‌ها و مایه‌ خمیر ور آمده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.

خمیر را ورز دهید و به شكل توپ در آورید. اكنون روی خمیر را بپوشانید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس هر بار به اندازه یك و یك دوم قاشق چایخوری، از خمیر بردارید و آن را پشت الك باز كنید. بعد آن را رول كنید و در سینی بچینید. اینك دونات‌ها را ده تا ده تا در روغن داغ و فراوان سرخ كنید و بلافاصله در شربت خنك شده، بیندازید.

آن‌گاه دونات‌ها را در صافی بریزید تا شربت اضافیش گرفته شود و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه شربت: شكر، آب و حلقه‌های لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. آن‌گاه شربت را 5 دقیقه، بجوشانید و از روی حرارت بردارید.

یادآوری: برای عمل آوردن مایه خمیر، آن را در كاسه كوچكی بریزید، شكر و آب ولرم را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس رویش را بپوشانید و بگذارید مایه‌خمیر پف كند و رویش حباب بزند.

 

برچسب ها: آموزش دونات، دونات، طرز تهیه دونات، روش تهیه دونات، مواد لازم دونات، دونات در شربت، دونات و شربت تعداد بازديد: 744 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز