Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:02

3
آذر
دسر کرم پرتقال

دسر کرم پرتقال

زرده تخم‌مرغ‌ها و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش پیوسته هم بزنید تا شکر حل شود. آن‌گاه یک چهارم پیمانه از آب پرتقال را در کاسه کوچکی بریزید.

مهدیه ولی‌نژاد

 

مواد لازم 

زرده تخم مرغ                      ۳ عدد

شکر                                 100 گرم

آب پرتقال                           500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

ژلاتین                                ۳ قاشق چایخوری

خامه قنادی                        ۲۵۰ گرم

 پوست پرتقال رنده کرده        ۱ قاشق چایخوری

فیله  پرتقال                        یک دوم  پیمانه

روش تهیه دسر کرم پرتقال 

زرده تخم‌مرغ‌ها و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش پیوسته هم بزنید تا شکر حل شود.

آن‌گاه یک چهارم پیمانه از آب پرتقال را در کاسه کوچکی بریزید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید و به روش بن‌‌ماری حل کنید.

سپس محلول ژلاتین را به باقیمانده آب‌ پرتقال بیفزائید.

حالا خامه را قدری با همزن برقی بزنید تا اندکی فرم بگیرد و بعد زرده تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید.

اکنون آب پرتقال دارای ژلاتین و پوست پرتقال را نیز به این مایه افزوده و مخلوط سازید.

آن‌گاه دسر را در قالب‌های مخصوص دسر بریزید و یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

سپس دسر را از قالب جدا کنید و با برش‌های پرتقال بیارائید.

یادآوری

می‌توانید از فیله پرتقال برای داخل دسر نیز استفاده کنید که در اینصورت فیله‌‌های پرتقال را قبل از منتقل کردن دسر به قالب‌ها، درون دسر بریزید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

دسر لیمو

دسر رویال

دسر شکلاتی

دسر تند پرتقالی

دسر دو رنگ شکلاتی

دسر کدو حلوایی

دسر خرمالو

انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد اول

انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد دوم 

 

برچسب ها: دسر، آموزش دسر، آشپزباشی، طرز تهیه دسر، کرم پرتقال، زندگی آنلاین، شور و شیرین، دسر کرم پرتقال تعداد بازديد: 743 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این دسر چیست؟

فیلم روز
تصویر روز