نجمه درویش ملا
مواد لازم برای حدود 30 عدد
کرۀ نرم شده 150 گرم
پودر شکر 50 گرم
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 80 میلیلیتر
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق چایخوری
نشاستۀ ذرت 40 گرم
فندق خرد کرده 45 گرم
آرد 300 گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
روش تهیه قرابیه فندق و پرتقال
همۀ مواد را بجز آرد و بیکینگ پودر در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم بزنید.
آن گاه مخلوط الک کردۀ آرد و بیکینگ پودر را کمکم به این مایه بیفزائید و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.
سپس هر بار توپ هایی به اندازۀ گردو از خمیر بردارید و در سینی چربکردۀ شیرینی پزی قرار دهید.
حالا مرکز خمیر را با انگشت فشار دهید تا اندکی گود شود.
اکنون قرابیهها را بمدت تقریبی 20 دقیقه در فرگرم کرده با دمای 175 سانتیگراد بپزید.
همینکه قرابیه ها خنک شدند، در مرکزشان قدری شکلات آبکرده بریزید و فندق بگذارید.
اینک شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری: قرابیه فندق و پرتقال یکی از شیرینیهای خوشمزۀ ترکیه است.
ماندگاری این شیرینی 3 هفته در ظرف دربسته و در جای خنک می باشد.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: