آرزو گنجی
مواد لازم
کرۀ نرم شده 125 گرم
شکر قهوهای 80 گرم
تخم مرغ 1 عدد
عسل 1 قاشق سوپخوری
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
آرد 220 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی 50 گرم
فندق خرد کرده 50 گرم
روش تهیه شیرینی شکلات و فندق
کره، شکر قهوهای، تخممرغ، عسل و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه مخلوط الک کرده آرد و بیکینگپودر را بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید (این خمیر چسبنده است به آن آرد اضافه نکنید!) سپس هر بار توپهایی به اندازه یک گردو از خمیر فراهم کرده بردارید و در مخلوط شکلات چیپسی و فندق بزنید و با فاصله از هم در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.
حالا شیرینی را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: