افسانه ظروفی
مواد لازم برای 8-10 نفر
سفیده تخممرغ 200 گرم
کرم تارتار یکدوم قاشق چایخوری
شکر دانه ریز 130 گرم
آرد نول 70 گرم
آرد ذرت 30 گرم
نمک 1 پینچ
اسانس وانیل یکدوم قاشق چایخوری
مواد لازم میانی
خامه قنادی همزده 500 گرم
پنیر ماسکار پونه 240 گرم
پودر شکر 160 گرم
اسانس وانیل یکدوم قاشق چایخوری
کمپوت آناناس 1 قوطی کوچک (خرد کرده)
پودر نارگیل 100 گرم
شاتوت، توتفرنگی یا رزبری به میزان لازم
روش تهیه کیک فرشته
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب مخصوص کیک فرشته را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد کرم تارتار و شکر را کم کم به آن بیفزائید تا مرنگ سفت و براقی حاصل شود.
سپس مواد خشک را الک کنید و در سه نوبت به مرنگ افزوده و با لیسک هم بزنید.
مراقب باشید که حجم مایه کیک از بین نرود!
حالا وانیل را نیز به این مایه بیفزائید و مایه فراهم کرده کیک را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید.
اکنون کیک را همچنان که در قالب است، روی پنجره سیمی برگردانید و بگذارید کاملا خنک شود.
آنگاه کیک را از قالب جدا کنید و از ارتفاع به سه قسمت مساوی برش دهید.
حالا روی لایههای کیک را با آب کمپوت آناناس مرطوب کنید و کرم میانی را روی هر لایه کیک بمالید و قدری توتفرنگی یا رزبری بگذارید.
سپس کیک را روی ظرف پذیرائی قرار دهید و رویش را با گلهایی از خامه بیارائید.
در صورت دلخواه میتوانید از ترافلهای مختلف برای آراستن اطراف کیک بهره ببرید.
روش تهیه کرم میانی
خامه، پنیر، پودر شکر و وانیل را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد آناناس و نارگیل را به آن بیفزائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: