Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 آبان 1398 - 10:16

8
آبان
کیک فرشته (استوایی) (Tropical Angel Cake)

کیک فرشته (استوایی) (Tropical Angel Cake)

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب مخصوص کیک فرشته را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌‌گاه سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 8-10 نفر 

سفیده تخم‌مرغ                  200 گرم

کرم تارتار                           یک‌دوم قاشق چایخوری

شکر دانه ریز                      130 گرم

آرد نول                              70 گرم

آرد ذرت                             30 گرم

نمک                                 1 پینچ

اسانس وانیل                      یک‌دوم قاشق چایخوری 

مواد لازم میانی

خامه قنادی همزده              500 گرم

پنیر ماسکار پونه                  240 گرم

پودر شکر                           160 گرم

اسانس وانیل                      یک‌دوم قاشق چایخوری

کمپوت آناناس                      1 قوطی کوچک (خرد کرده)

پودر نارگیل                          100 گرم

شاتوت، توت‌فرنگی یا رزبری    به میزان لازم

روش تهیه کیک فرشته 

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب مخصوص کیک فرشته را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌‌گاه سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد کرم تارتار و شکر را کم کم به آن بیفزائید تا مرنگ سفت و براقی حاصل شود.

سپس مواد خشک را الک کنید و در سه نوبت به مرنگ افزوده و با لیسک هم بزنید.

مراقب باشید که حجم مایه کیک از بین نرود!

حالا وانیل را نیز به این مایه بیفزائید و مایه فراهم کرده کیک را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید.

اکنون کیک را همچنان که در قالب است، روی پنجره سیمی برگردانید و بگذارید کاملا خنک شود.

آن‌گاه کیک را از قالب جدا کنید  و از ارتفاع به سه قسمت مساوی برش دهید.

حالا روی لایه‌های کیک را با آب کمپوت آناناس مرطوب کنید و کرم میانی را روی هر لایه کیک بمالید و قدری توت‌فرنگی یا رزبری بگذارید.

سپس کیک را روی ظرف پذیرائی قرار دهید و رویش را با گل‌هایی از خامه بیارائید.

در صورت دلخواه می‌توانید از ترافل‌های  مختلف برای آراستن اطراف کیک بهره ببرید.

روش تهیه کرم میانی

خامه، پنیر، پودر شکر و وانیل را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد آناناس و نارگیل را به آن بیفزائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کیک کارامل و گلابی

مینی کاپ کیک نوتلا

کاپ کیک موز

باوارین کیک آلو

انواع کیک و شیرینی

 

برچسب ها: کیک، آشپزباشی، زندگی آنلاین، آموزش پخت کیک، کیک فرشته، دستور تهیه کیک فرشته، روش تهیه کیک فرشته تعداد بازديد: 73 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز