Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 05:20

4
آبان
پای شیفون شکلاتی (chocolate chiffon pie)

پای شیفون شکلاتی (chocolate chiffon pie)

بیسکویت و کورن فلکس را آسیاب کنید و در کاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه فندق، پودر شکر و کره را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط فراهم کرده را در قالب تارت (دیواره از کف جدا) به اندازه 23 سانتیمتر بریزید و بفشارید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 8 نفر 

بیسکویت شکلاتی                         100 گرم

کورن فلکس شکلاتی                      75 گرم

فندق خرد کرده و برشته                  50 گرم

پودر شکر                                     4 قاشق سوپخوری

کره آبکرده                                    80 گرم 

مواد لازم میانی

شیر                                            250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

پودر ژلاتین                                    2 قاشق چایخوری

شکر                                           100 گرم

تخم‌مرغ                                       2 عدد

شکلات تلخ یا شیری                      225 گرم (خرد کرده)

اسانس وانیل                                1 قاشق چایخوری

خامه قنادی (همزده)                      150 گرم

روش تهیه پای شیفون شکلاتی

بیسکویت و کورن فلکس را آسیاب کنید و در کاسه مناسبی بریزید.

آن‌گاه فندق، پودر شکر و کره را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس مخلوط فراهم کرده را در قالب تارت (دیواره از کف جدا) به اندازه 23 سانتیمتر بریزید و بفشارید.

حالا قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و پایه دسر را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه بپزید و بعد آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

اکنون مایه میانی را به این ترتیب آماده کنید.

شیر را در ظرف مناسبی بریزید و ژلاتین را رویش بپاشید و 2 دقیقه کنار بگذارید.

آن‌گاه ژلاتین را به روش بن‌ماری حل کنید. اینک نیمی از شکر را به شیر بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا زرده تخم‌مرغ‌ها و شکلات را هم افزوده و 4-5 دقیقه یا تا زمانیکه شکلات آب شود،آن‌را روی حرارت بخار آب جوش نگه دارید.

سپس این مایه را از روی حرارت بردارید و وانیل را به آن بیفزائید.

رویش را بپوشانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا اندکی سفت شود و به سنگینی از قاشق بریزید! اکنون سه چهارم از خامه را به مایه دسر افزوده و مخلوط کنید.

حالا سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و باقیمانده شکر را کم کم به آن بیفزائید (مرنگ).

اینک مرنگ را به آرامی و به کمک لیسک به دسر بیفزائید و آن را درون قالب روی پایه بیسکویتی بریزید.

آن‌گاه پای شیفون را دست کم سه ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

سپس دسر را به اندازه دلخواهتان برش دهید و با خامه و فندق کاراملی بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید. 

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کوکی پای هلو

آموزش انواع تارت و پای (شیرینی)

 

برچسب ها: شیرینی، شیرینی پزی، آشپزباشی، پای، زندگی ‌آنلاین، پای شیفون شکلاتی، پای شکلاتی، دستور تهیه پای شیفون شکلاتی، شیرینی پای تعداد بازديد: 404 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز